Kunci Gitar Rana Meysa - Kesel Sabar

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am G F E
        Dm E Am..
        Am G F E
        Dm E Am..

Am         G
awan bengi aku mikir 
C         G
salah opo awakku..
F            E
kowe ngomong mek aku
     Dm
sing ono ndek ati lan
  E
pikiranmu..

Am      G
tapi saiki wes bedo
C         G
kowe tego ning aku..
F            E
ra nyongko kowe wani
    Dm
ngorbano aku..
         E
koyo wes gak butuh aku..

Reff :
   F
 sayang.. mek aku sing paling
     C
 ngerti dirimu..
        Dm
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  E
 opo jare kamu..

   F
 sayang.. rasane kok aku sing
   Em
 terus berjuang..
       Dm
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 G     E           Am
  aku uwes kesel sabar..

Musik : Am Bm C G
        F E Dm..E..

Am         G
awan bengi aku mikir 
C         G
salah opo awakku..
F            E
kowe ngomong mek aku
     Dm
sing ono ndek ati lan
  E
pikiranmu..

Am      G
tapi saiki wes bedo
C         G
kowe tego ning aku..
F            E
ra nyongko kowe wani
    Dm
ngorbano aku..
         E
koyo wes gak butuh aku..

Reff :
   F
 sayang.. mek aku sing paling
     C
 ngerti dirimu..
        Dm
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  E
 opo jare kamu..

   F
 sayang.. rasane kok aku sing
   Em
 terus berjuang..
       Dm
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 G     E           Am
  aku uwes kesel sabar..

   F
 sayang.. mek aku sing paling
     C
 ngerti dirimu..
        Dm
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  E
 opo jare kamu..

   F
 sayang.. rasane kok aku sing
   Em
 terus berjuang..
       Dm
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 G     E        (F)
  aku uwes kesel sabar..

Outro : F C Dm E..
               hooo aaa..
                         Am..Am-Am
        aku uwes kesel sabar..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m B A G#
        F#m G# C#m..
        C#m B A G#
        F#m G# C#m..

C#m        B
awan bengi aku mikir 
E         B
salah opo awakku..
A            G#
kowe ngomong mek aku
     F#m
sing ono ndek ati lan
  G#
pikiranmu..

C#m     B
tapi saiki wes bedo
E         B
kowe tego ning aku..
A            G#
ra nyongko kowe wani
    F#m
ngorbano aku..
         G#
koyo wes gak butuh aku..

Reff :
   A
 sayang.. mek aku sing paling
     E
 ngerti dirimu..
        F#m
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  G#
 opo jare kamu..

   A
 sayang.. rasane kok aku sing
   G#m
 terus berjuang..
       F#m
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 B     G#          C#m
  aku uwes kesel sabar..

Musik : C#m D#m E B
        A G# F#m..G#..

C#m        B
awan bengi aku mikir 
E         B
salah opo awakku..
A            G#
kowe ngomong mek aku
     F#m
sing ono ndek ati lan
  G#
pikiranmu..

C#m     B
tapi saiki wes bedo
E         B
kowe tego ning aku..
A            G#
ra nyongko kowe wani
    F#m
ngorbano aku..
         G#
koyo wes gak butuh aku..

Reff :
   A
 sayang.. mek aku sing paling
     E
 ngerti dirimu..
        F#m
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  G#
 opo jare kamu..

   A
 sayang.. rasane kok aku sing
   G#m
 terus berjuang..
       F#m
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 B     G#          C#m
  aku uwes kesel sabar..

   A
 sayang.. mek aku sing paling
     E
 ngerti dirimu..
        F#m
 aku ra tau njaluk ra tau nuntut
  G#
 opo jare kamu..

   A
 sayang.. rasane kok aku sing
   G#m
 terus berjuang..
       F#m
 opo kowe ra sadar ra tau sadar..
 B     G#       (A)
  aku uwes kesel sabar..

Outro : A E F#m G#..
                hooo aaa..
                         C#m..C#m-C#m
        aku uwes kesel sabar..
Facebook
Twitter

Chord Rana Meysa - Kesel Sabar

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Rana Meysa
  •