Kunci Gitar PITIK CILIK - Anak Ikan Ft. Karang Taruna Manunggal Tunggul

Transpose:
Reff :
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..

Intro : F G C..
        F G C..

Reff :
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
       C
 mabur mabur..

       F            G
kelakuane.. pitik cilik..
             C
yen mlebu ngomah..
         F            G
diuyak metu.. malah bingung..
      C
mabur mabur..

Int. F G C..

     F            G
ibarate.. bocah cilik..
                C
sing seneng ngluyur..
       F           G
dikandani.. ra ngrungokne..
         C
angel diatur..

           F              G
mblayang rono.. nongkrong kene..
     C
lali wayah..
          F            G
mangkat bengi.. mulih esuk..
          C
awan ning kasur..

Reff :
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
       C
 mabur mabur..

Musik : F G C..
        F G C..

Reff :
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
       C
 mabur mabur..

       F            G
kelakuane.. pitik cilik..
             C
yen mlebu ngomah..
         F            G
diuyak metu.. malah bingung..
      C
mabur mabur..

Int. F G C..

     F            G
ibarate.. bocah cilik..
                C
sing seneng ngluyur..
       F               G
dikandani.. ra ngrungokne..
        C
angel diatur..

           F              G
mblayang rono.. nongkrong kene..
       C
lali wayah..
          F            G
mangkat bengi.. mulih esuk..
          C
awan ning kasur..

Reff :
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
         C
 mabur mabur..
         F              G
 pitik cilik.. mlebu ngomah..
       C
 mabur mabur..

       F          G          C
(lalalala.. lalalala.. lalalalaa..)
           F            G
(mangkat bengi.. mulih esuk..)
           C
(awan ning kasur..)

       F          G          C
(lalalala.. lalalala.. lalalalaa..)
           F            G
(mangkat bengi.. mulih esuk..)
           C
(awan ning kasur..)

           F            G
(mangkat bengi.. mulih esuk..)
           C
(awan ning kasur..)
           F            G
(mangkat bengi.. mulih esuk..)
           C     C-C-C
(awan ning kasur..)
Facebook
Twitter

Chord PITIK CILIK - Anak Ikan Ft. Karang Taruna Manunggal Tunggul

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Anak Ikan
  •