Kunci Gitar Pancen Takdire - Wirawiri Oficial

Transpose:
Intro : G Em C D
        G Em C D
        G Em C D..

G               Em
kowe.. sing tak sayang..
   C                 D
ngopo tego.. ninggal kenangan..
  G                   Em
bola bali.. ngomong sayang..
  C                  D
saiki kok.. malah ngilang..

 C              D
aku.. ra ngerti dalan pikirmu..
         C                   D
lungo tanpo pamit ninggalke aku..

Reff :
    C           D
 Gusti.. paringono aku..
       G           D/F#
 kuat ati delok de'e
         Em
 bahagia karo liyane..
   C                    D
 sekuat atiku nglalekke dirimu
            G                   G7
 sing wis tau singgah ning atiku..

  C                 D
 aku.. ngikhlaske kowe..
        G           D/F#      Em
 mugo bahagia.. lan nyaman atine..
                 C
 pancen iki takdire..
        D               G
 kudu lilo.. senadyan loro..

Musik : C D G -D/F# Em
        C D G..

 C              D
aku.. ra ngerti dalan pikirmu..
         C                   D
lungo tanpo pamit ninggalke aku..

Reff :
    C           D
 Gusti.. paringono aku..
       G           D/F#
 kuat ati delok de'e
         Em
 bahagia karo liyane..
   C                    D
 sekuat atiku nglalekke dirimu
            G                   G7
 sing wis tau singgah ning atiku..

  C                 D
 aku.. ngikhlaske kowe..
        G           D/F#      Em
 mugo bahagia.. lan nyaman atine..
                 C
 pancen iki takdire..
        D               E
 kudu lilo.. senadyan loro..

 (overtune)
      D           E
 Gus..ti.. paringono aku..
       A           E/G#
 kuat ati delok de'e
         F#m
 bahagia karo liyane..
   D                    E
 sekuat atiku nglalekke dirimu
            A
 sing wis tau singgah ning atiku..

  D                 E
 aku.. ngikhlaske kowe..
        A           E/G#      F#m
 mugo bahagia.. lan nyaman atine..
                 D
 pancen iki takdire..
        E               A
 kudu lilo.. senadyan loro..
                 D
 pancen iki takdire..
        E               A
 kudu lilo.. senadyan loro..
Facebook
Twitter

Chord Pancen Takdire - Wirawiri Oficial

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Wirawiri Official
  •