Kunci Gitar Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C G Am..
        F C Dm G..

  C      G           Am  Em
kowe.. teko neng uripku..
F        G       C
 nggawe ayeme atiku..
  C      G          Am       Em 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
F                       G
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Em
nanging.. ngopo kowe
  Am
tego ninggal aku..
Dm                    G
 kabeh iki wes tak trimo..
               C  G-C
kowe ro wong liyo..

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm         E       Am  G
  aku nengkene orapopo..

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       C
  mugo koe iso bahagia..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

  C      G           Am Em
kowe.. teko neng uripku..
F        G       C
 nggawe ayeme atiku..
  C      G          Am       Em 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
F                       G
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Em
nanging.. ngopo kowe
  Am
tego ninggal aku..
Dm                    G
 kabeh iki wes tak trimo.. oo..

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm         E       Am  G
  aku nengkene orapopo..

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       Am  G
  mugo koe iso bahagia..

Musik : F..Em..Dm G C..

F       G          Em     Am
 (kabeh salahku.. atimu keloro..)
Dm       E          Am  G
 (aku njaluk pangapuro..)
       F        G    Em    Am
(wes lalekno.. aku.. seko uripmu..)
Dm          G        C  G
 (mugo kowe iso bahagia..)

Reff :
         F      G
 wes tak li..lakke kowe..
    Em        Am
 gandeng karo kae..
 Dm       E          Am G
  (aku njaluk pangapuro..)

         F      G
 wes tak la..lekke sliramu
 Em    Am
 seko uripku..
 Dm        G       C  Am
  mugo koe iso bahagia..
 Dm      G              C
  mugo koe.. iso bahagia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Dm..
        Bb F Gm C..

  F      C           Dm Am
kowe.. teko neng uripku..
Bb       C       F
 nggawe ayeme atiku..
  F      C          Dm       Am 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
Bb                      C
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Am
nanging.. ngopo kowe
  Dm
tego ninggal aku..
Gm                    C
 kabeh iki wes tak trimo..
               F  C-F
kowe ro wong liyo..

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm         A       Dm  C
  aku nengkene orapopo..

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       F
  mugo koe iso bahagia..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F C..

  F      C           Dm Am
kowe.. teko neng uripku..
Bb       C       F
 nggawe ayeme atiku..
  F      C          Dm       Am 
roso.. seneng ati.. iso nduweni..
Bb                      C
 pengenku kowe ngerti kabeh iki..

Am
nanging.. ngopo kowe
  Dm
tego ninggal aku..
Gm                    C
 kabeh iki wes tak trimo.. oo..

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm         A       Dm  C
  aku nengkene orapopo..

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       Dm  C
  mugo koe iso bahagia..

Musik : Bb..Am..Gm C F..

Bb      C          Am     Dm
 (kabeh salahku.. atimu keloro..)
Gm       A          Dm C
 (aku njaluk pangapuro..)
       Bb       C    Am    Dm
(wes lalekno.. aku.. seko uripmu..)
Gm          C        F  C
 (mugo kowe iso bahagia..)

Reff :
         Bb     C
 wes tak li..lakke kowe..
    Am        Dm
 gandeng karo kae..
 Gm       A          Dm  C
  (aku njaluk pangapuro..)

         Bb     C
 wes tak la..lekke sliramu
 Am    Dm
 seko uripku..
 Gm        C       F  Dm
  mugo koe iso bahagia..
 Gm      C              F
  mugo koe.. iso bahagia..
Facebook
Twitter

Chord Lungo Ninggal Loro - Saktekane Official ft. Linda Widiasih

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Linda Widiasih
  • Chord Saktekane Official
  •