Kunci Gitar LUKA - Aku VS Wong Tuamu

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : F..Em..Dm G C..

C                  F
dek.. pie kabare bapak ibu..
  Dm                   G
dino iki aku moro neng omahmu..
  Em                    Am
tetembungan bukti aku sayang tenan..
      F
aku wegah kedisikan..
 G                C
amergo koe dadi rayahan..

 C                    F
oleh koe aku bakal mandek nakal..
  Dm                           G
insaf dadi gentho urip bahagia wong loro..
  Em                    Am       A
tetembungan bukti aku sayang tenan..
  F
mugo kabeh lancar..
  G                      C
tekan rampung ora ono alangan..

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..
(nyatane ki cen bajingannn!!)

Reff :
     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                         C
 aku balik wong tuamu tak kayang..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em..Dm..G..

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..

Reff :
     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                        (F)
 aku balik wong tuamu tak kayang..

     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                         C
 aku balik wong tuamu tak kayang..

C                       F
dek, milih aku opo wong tuamu..
     Dm
wong tuamu elek, tuwek, pesek
  G              Em Am F G C
dilit meneh matek..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..G#m..F#m B E..

E                  A
dek.. pie kabare bapak ibu..
  F#m                  B
dino iki aku moro neng omahmu..
  G#m                   C#m
tetembungan bukti aku sayang tenan..
      A
aku wegah kedisikan..
 B                E
amergo koe dadi rayahan..

 E                    A
oleh koe aku bakal mandek nakal..
  F#m                          B
insaf dadi gentho urip bahagia wong loro..
  G#m                   C#m      C#
tetembungan bukti aku sayang tenan..
  A
mugo kabeh lancar..
  B                      E
tekan rampung ora ono alangan..

A             G#m
tekane omahmu bapakmu mecucu
F#m          E
ibumu nesu-nesu..
A             G#m
kowe karo aku ora oleh restu
F#m           B
kabeh ora setuju..
(nyatane ki cen bajingannn!!)

Reff :
     A                  G#m
 aku ngalah puter balik arah..
     F#m
 rasane pengen ngamuk..
        B
 wong tuamu ra masuk..

     A                G#m
 aku pasrah ora mergo kalah..
     F#m
 enteni dilit sayang..
  B                         E
 aku balik wong tuamu tak kayang..

Musik : A..G#m..F#m..E..
        A..G#m..F#m..B..

A             G#m
tekane omahmu bapakmu mecucu
F#m          E
ibumu nesu-nesu..
A             G#m
kowe karo aku ora oleh restu
F#m           B
kabeh ora setuju..

Reff :
     A                  G#m
 aku ngalah puter balik arah..
     F#m
 rasane pengen ngamuk..
        B
 wong tuamu ra masuk..

     A                G#m
 aku pasrah ora mergo kalah..
     F#m
 enteni dilit sayang..
  B                        (A)
 aku balik wong tuamu tak kayang..

     A                  G#m
 aku ngalah puter balik arah..
     F#m
 rasane pengen ngamuk..
        B
 wong tuamu ra masuk..

     A                G#m
 aku pasrah ora mergo kalah..
     F#m
 enteni dilit sayang..
  B                         E
 aku balik wong tuamu tak kayang..

E                       A
dek, milih aku opo wong tuamu..
     F#m
wong tuamu elek, tuwek, pesek
  B              G#m  C#m A B E
dilit meneh matek..
Facebook
Twitter

Chord LUKA - Aku VS Wong Tuamu


Lihat semua :
  • Chord Luka
  •