Kunci Gitar Langit Purwosari - Mas Ndol

Transpose:
Intro : F  G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Bb..G..

     C        G        Am
neng kene tak enteni tekane ..
  F         G         C
lungamu ninggalke aku dewe..
  Em
dino ganti sasi
      A
opo koe ora ngerti..
   F
rendeng ganti mongso
      G
opo koe ora kroso..

C             G          Am
neng kene ngenteni sak baline..
F            G            C
kangen rindu sing tak rasakke..
   Em
ngetung nganti lali
          A
wit biyen nganti saiki..
  Dm
rino kelawan wengi
    G
koe sing tak enteni..

  F         G
bukit.. paralayang..
     Em          Am
isih terbayang-bayang..
  Dm        G
langit purwosari 
     C    C7
dadi saksi..

Reff :
                F
 debure ombak segoro..
           G
 ngelingke cerito..
            Em
 naliko semono..
   E           Am
 koe ninggal lungo..
      A       Dm
 isih tak enteni..
                 G
 kapan sliramu bali..
             C  C7
aku ora perduli..

                       F
 gede tresno sing neng dodo..
        G
 isih kuat nyonggo..
             Em
 aku iso nggowo..
     E        Am
 nganti koe teko..
       A         Dm
 tetep tak gemateni..
                  G
 tresno ning ati iki..
               C
 mugo iso nyawiji..

Musik : Am Em Am Em
        G D/F# F..G..

C             G          Am
neng kene ngenteni sak baline..
F            G            C
kangen rindu sing tak rasakke..
   Em          E
ngetung nganti lali
          A
wit biyen nganti saiki..
  Dm
rino kelawan wengi
    G
koe sing tak enteni..

  F         G
bukit.. paralayang..
     Em          Am
isih terbayang-bayang..
  Dm        G         C    C7
langit purwosari dadi saksi..

Reff :
                F
 debure ombak segoro..
           G
 ngelingke cerito..
            Em
 naliko semono..
   E           Am
 koe ninggal lungo..
      A       Dm
 isih tak enteni..
                 G
 kapan sliramu bali..
             C  C7
aku ora perduli..

                       F
 gede tresno sing neng dodo..
        G
 isih kuat nyonggo..
             Em
 aku iso nggowo..
     E        Am
 nganti koe teko..
       A         Dm
 tetep tak gemateni..
                  G
 tresno ning ati iki..
               F Fm C
 mugo iso nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        F..D..

     G        D        Em
neng kene tak enteni tekane ..
  C         D         G
lungamu ninggalke aku dewe..
  Bm
dino ganti sasi
      E
opo koe ora ngerti..
   C
rendeng ganti mongso
      D
opo koe ora kroso..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D
langit purwosari 
     G    G7
dadi saksi..

Reff :
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
             G  G7
aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               G
 mugo iso nyawiji..

Musik : Em Bm Em Bm
        D A/C# C..D..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm          B
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D         G    G7
langit purwosari dadi saksi..

Reff :
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
             G  G7
aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               C Cm G
 mugo iso nyawiji..

Chord Langit Purwosari - Mas Ndol

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mas Ndol
  •