Kunci Gitar Koko - Kahanan (Feat. Sekawan Kopi)

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C Fm -G
        C Fm -G C..

       C         Fm   G   C
opo pancen.. wes dadi dalane..
      Dm       A            G
aku karo koe.. mung cukup semene wae..
      Em                    A
medot tali janji seng tau dilakoni..
       Dm       G         C
dewe bubaran.. amergo kahanan..

      C         Fm    G  C
selawase.. mung cukup sliramu..
        Dm    A        G
meski saiki.. raiso mbaleni..
     Em                         A
roso sayang seng ono neng njero dodo..
         Dm            G            C
ra bakal ilang senajan milih wong liyo..

Int. Dm G C -G/B Am
     Dm G C..

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Reff :
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..

Musik : Dm Em F G
        Dm Em F -Fcism G..

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Reff :
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E Am -B
        E Am -B E..

       E         Am   B   E
opo pancen.. wes dadi dalane..
      F#m      C#/F           B
aku karo koe.. mung cukup semene wae..
      G#m                   C#
medot tali janji seng tau dilakoni..
       F#m      B         E
dewe bubaran.. amergo kahanan..

      E         Am    B  E
selawase.. mung cukup sliramu..
        F#m   C#/F       B
meski saiki.. raiso mbaleni..
     G#m                        C#
roso sayang seng ono neng njero dodo..
         F#m           B            E
ra bakal ilang senajan milih wong liyo..

Int. F#m B E -B/D# C#m
     F#m B E..

          F#m B       E    -B/D# C#m
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        F#m B         E
tresno iki.. nganti tekane pati..
          A         B
nanging balunganku iki..
   G#m         C#
ra kuat ngelakoni..
       F#m      B         E
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Reff :
              A              B
 lungamu mung iso tak sawang..
               G#m            C#
 bayangmu mung iso tak kenang..
           F#m    B
 netes eluhku iki..
                  E
 koe ninggal loro ning ati..

             A              B
 loroku mung iso tak pendem..
               G#m             C#
 tangisku mung iso tak bendung..
             F#m      Am
 ajur remuke bathinku..
                E
 tak gowo tekan matiku..

Musik : F#m G#m A B
        F#m G#m A -A#m B..

          F#m B       E    -B/D# C#m
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        F#m B         E
tresno iki.. nganti tekane pati..
          A         B
nanging balunganku iki..
   G#m         C#
ra kuat ngelakoni..
       F#m      B         E
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Reff :
              A              B
 lungamu mung iso tak sawang..
               G#m            C#
 bayangmu mung iso tak kenang..
           F#m    B
 netes eluhku iki..
                  E
 koe ninggal loro ning ati..

             A              B
 loroku mung iso tak pendem..
               G#m             C#
 tangisku mung iso tak bendung..
             F#m      Am
 ajur remuke bathinku..
                E
 tak gowo tekan matiku..
             F#m      Am
 ajur remuke bathinku..
                E
 tak gowo tekan matiku..
Facebook
Twitter

Chord Koko - Kahanan (Feat. Sekawan Kopi)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Koko
  • Chord Sekawan Sekopi
  •