Kunci Gitar Insight Official - Sleman Ninggal Kenangan

Transpose:
Intro : Dm G Em Am Dm..G.. C Em tampanono.. tembangku nggo kowe.. F C pengenku siji golek sing gemati.. Em Am uwes tak lakoni.. kanti kuat ati F G nanging nyatane kowe blenjani janji.. Reff : C weslah tak lalekke Em cukup Gusti sing nentoke.. Am Em tak trimo.. iklhas seko ning ati.. F C aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku.. Dm G cukup semene.. bubaran wae.. F G tanpo ono kasunyatan Em Am kowe lungo ninggal loro.. Dm G C kabeh muspro digowo ro wong liyo.. Int. F G C Em tampanono.. tembangku nggo kowe.. F C pengenku siji golek sing gemati.. Em Am uwes tak lakoni.. kanti kuat ati F G nanging nyatane kowe blenjani janji.. Reff : C weslah tak lalekke Em cukup Gusti sing nentoke.. Am Em tak trimo.. iklhas seko ning ati.. F C aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku.. Dm G cukup semene.. bubaran wae.. F G tanpo ono kasunyatan Em Am kowe lungo ninggal loro.. Dm G C kabeh muspro digowo ro wong liyo.. Interlude : F G Em Am Dm..G.. C G Reff : C weslah tak lalekke Em cukup Gusti sing nentoke.. Am Em tak trimo.. iklhas seko ning ati.. F C aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku.. Dm G cukup semene.. bubaran wae.. F G tanpo ono kasunyatan Em Am kowe lungo ninggal loro.. Dm G C kabeh muspro digowo ro wong liyo.. Am Em F C uwes tak ubengi.. kuto sleman iki.. Dm G tresnaku ibaratke angslup C ning watu purbo.. F G iki pangucape janji Em Am udu janji suci lan janji lathi Dm G C senajan tresnaku mbok sepeleke.. F G tanpo ono kasunyatan Em Am kowe lungo ninggal loro.. Dm G C kabeh muspro digowo ro wong liyo.. Dm G C Am jebul malah.. kesanding wong liyo.. Dm Dm-Em-F G C jebul malah.. kesanding wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Insight Official - Sleman Ninggal Kenangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Insight Official
  •