Kunci Gitar GAVIN - Madiun Matur Suwun

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : F..G..Em E Am..
        F..Fm..C..

 C
ora kurang suwe
         F
aku mlangkah neng kutomu..
G
 ngitung esemmu seng mung
C
kanggo aku..
Am             Dm
 sak iki aku bingung nggoleki..
G               C  F G
 esem manismu kui..

Em               F
 angenku kebak kenangan..
G                       C
 kroso tenan batin seng tak roso..
Am
 tak jaluk tulong sak iki
Dm
kowe neng ngendi..
G                 C
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          F                Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C  C7
 seng kudu tak tompo..

        F                 G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em              E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm           F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm          G
 ceritamu tak tompo..
       F           G        C
 aku iklas koe nggawe aku loro..

Musik : Em..F..Em..C..
        Am A Dm..G..C..
        F..Fm..C..Am..
        Dm..G..

Em               F
 angenku kebak kenangan..
G                       C
 kroso tenan batin seng tak roso..
Am
 tak jaluk tulong sak iki
Dm
kowe neng ngendi..
G                 C
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          F                Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C  C7
 seng kudu tak tompo..

        F                 G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em              E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm           F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm          G
 ceritamu tak tompo.. huwo ooo..

          F                Fm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        C
 dadi kenangan..
                     A
 seng njejek ning njero dodo
               Dm
 nganti aku ra percoyo..
       G
 iki dalan crito..
                  C  C7
 seng kudu tak tompo..

        F                 G
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Em              E
 sampun paring cerito tresno
              Am
 senajan mung sak kedep moto..
     Dm           F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm          G
 ceritamu tak tompo..
       F           G        C
 aku iklas koe nggawe aku loro..

     Dm           F
 kenanganmu tak jogo..
     Fm          G
 ceritamu tak tompo..
          Dm
 aku mung biso ndungo
   G            C
 marang Sing Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..C..Am A Dm..
        Bb..Bbm..F..

 F
ora kurang suwe
         Bb
aku mlangkah neng kutomu..
C
 ngitung esemmu seng mung
F
kanggo aku..
Dm             Gm
 sak iki aku bingung nggoleki..
C               F  Bb C
 esem manismu kui..

Am               Bb
 angenku kebak kenangan..
C                       F
 kroso tenan batin seng tak roso..
Dm
 tak jaluk tulong sak iki
Gm
kowe neng ngendi..
C                 F
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          Bb               Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F  F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb                C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am              A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm           Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm         C
 ceritamu tak tompo..
       Bb          C        F
 aku iklas koe nggawe aku loro..

Musik : Am..Bb..Am..F..
        Dm D Gm..C..F..
        Bb..Bbm..F..Dm..
        Gm..C..

Am               Bb
 angenku kebak kenangan..
C                       F
 kroso tenan batin seng tak roso..
Dm
 tak jaluk tulong sak iki
Gm
kowe neng ngendi..
C                 F
 tambanono roso loroku iki..

Reff :
          Bb               Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F  F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb                C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am              A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm           Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm         C
 ceritamu tak tompo.. huwo ooo..

          Bb               Bbm
 jalan pahlawan.. madiun kuto..
        F
 dadi kenangan..
                     D
 seng njejek ning njero dodo
               Gm
 nganti aku ra percoyo..
       C
 iki dalan crito..
                  F  F7
 seng kudu tak tompo..

        Bb                C
 kuto madiun.. aku matursuwun..
          Am              A
 sampun paring cerito tresno
              Dm
 senajan mung sak kedep moto..
     Gm           Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm         C
 ceritamu tak tompo..
       Bb          C        F
 aku iklas koe nggawe aku loro..

     Gm           Bb
 kenanganmu tak jogo..
     Bbm         C
 ceritamu tak tompo..
          Gm
 aku mung biso ndungo
   C            F
 marang Sing Kuoso..
Facebook
Twitter

Chord GAVIN - Madiun Matur Suwun


Lihat semua :
  • Chord GAVIN
  •