Kunci Gitar Dendy Putra - Dewe Wae

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G -F Em Am Dm G..

  C          G
telung sasi aku..
      Am       Em
mlaku karo awakmu..
     F 
janjimu.. 
         G          C  G
ra bakal ninggalke aku..

  C              G
nanging ora nyongko..
        Am         Em
yen awakmu milih lungo..
    F
rapopo..
        G          C
senajan ning ati cidro..

     Am           Em
ra bakal lali.. roso iki..
       F        C
nganti tekane pati..
     Am            Em
ra bakal ilang.. roso sayang..
     F
kowe karo liyane..
    G
aku tak dewe wae..

Reff :
            F
 saiki arep ke..piye..
     G            -F    Em
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Am
 nganti tekan seprene..
          Dm              G
 nganti kapan iki ora keturutan..

            F
 saiki arep ke..piye..
   G                -F    Em
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Am
 sing wes dadi seksine..
          Dm
 gunung kidul..
     G              C
 semarang kabeh tak terjang..

Musik : Am..F..G..C..
        F G Em Am
        Dm..G..

     Am           Em
ra bakal lali.. roso iki..
       F        C
nganti tekane pati..
     Am            Em
ra bakal ilang.. roso sayang..
     F
kowe karo liyane..
    G
aku tak dewe wae..

Reff :
            F
 saiki arep ke..piye..
     G            -F    Em
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Am
 nganti tekan seprene..
          Dm              G
 nganti kapan iki ora keturutan..

            F
 saiki arep ke..piye..
   G                -F  Em
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Am
 sing wes dadi seksine..
          Dm
 gunung kidul..
     G              C      C7
 semarang kabeh tak terjang..

  F          G
 aku pamit lungo..
           Em        Am
 (nanging aku ora ngiwo..)
         Dm
 yo wes ora popo
         G          C  C7
 (sesuk aku bakal gelo..)

  F         G
 iki penjalukanku..
       Em       Am
 (dudu iki karepku..)
          Dm
 yo wes kuat ati
       G         C  Am
 adewe ra dadi siji..
          Dm
 yo wes kuat ati
       G         Em  Am
 adewe ra dadi siji..
          Dm     G
 yo wes kuat ati..
                  F Fm C
 kono nggoleko ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A -G F#m Bm Em A..

  D          A
telung sasi aku..
      Bm       F#m
mlaku karo awakmu..
     G 
janjimu.. 
         A          D  A
ra bakal ninggalke aku..

  D              A
nanging ora nyongko..
        Bm         F#m
yen awakmu milih lungo..
    G
rapopo..
        A          D
senajan ning ati cidro..

     Bm           F#m
ra bakal lali.. roso iki..
       G        D
nganti tekane pati..
     Bm            F#m
ra bakal ilang.. roso sayang..
     G
kowe karo liyane..
    A
aku tak dewe wae..

Reff :
            G
 saiki arep ke..piye..
     A            -G    F#m
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Bm
 nganti tekan seprene..
          Em              A
 nganti kapan iki ora keturutan..

            G
 saiki arep ke..piye..
   A                -G    F#m
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Bm
 sing wes dadi seksine..
          Em
 gunung kidul..
     A              D
 semarang kabeh tak terjang..

Musik : Bm..G..A..D..
        G A F#m Bm
        Em..A..

     Bm           F#m
ra bakal lali.. roso iki..
       G        D
nganti tekane pati..
     Bm            F#m
ra bakal ilang.. roso sayang..
     G
kowe karo liyane..
    A
aku tak dewe wae..

Reff :
            G
 saiki arep ke..piye..
     A            -G    F#m
 tak rewangi lehku merjuangke..
        Bm
 nganti tekan seprene..
          Em              A
 nganti kapan iki ora keturutan..

            G
 saiki arep ke..piye..
   A                -G  F#m
 rono rene kabeh dinggo kowe..
          Bm
 sing wes dadi seksine..
          Em
 gunung kidul..
     A              D      D7
 semarang kabeh tak terjang..

  G          A
 aku pamit lungo..
           F#m       Bm
 (nanging aku ora ngiwo..)
         Em
 yo wes ora popo
         A          D D7
 (sesuk aku bakal gelo..)

  G         A
 iki penjalukanku..
       F#m      Bm
 (dudu iki karepku..)
          Em
 yo wes kuat ati
       A         D  Bm
 adewe ra dadi siji..
          Em
 yo wes kuat ati
       A         F#m  Bm
 adewe ra dadi siji..
          Em    A
 yo wes kuat ati..
                  G Gm D
 kono nggoleko ganti..
Facebook
Twitter

Chord Dendy Putra - Dewe Wae

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Dendy Putra
  •