Kunci Gitar Boyolali Aku Bali - Kang Jais

Transpose:
Intro : Am..F..G F Am..
        Am..F..G F Am..
        G Am G Am
        F G Am..

     Am
rong windu suwene
      G
aku lungo ngalemboro..
    G
nganti ora kroso..
       F         Am
umurku sansoyo tuwo..

  Am
roso kangen iki
        G
nyikso ati nggerus rogo..
 G
abot nggonku nandhang
       Am
njur nelongso..

  Dm           G
saben krungu kabar
         F           Am
bungah susahe wong tuwo..
     F          G         Am
mung biso ngratapi ngelus dhodho..

Musik : Am..G..F..E..
        F E E Am
        F E E Am..

Reff :
          C
 ra ngenteni dhuwit sepethi
        G
 tak niati aku bali
        G
 ibarat beras segelas
           G             Am
 durung sukses ora tak gagas

             C
 senajan ngguyu mripat mili
            G
 trenyuh jroning ati iki
       G
 keturutan karep ati
       G             Am
 aku bali neng boyolali..

     Dm
 sak adoh-adohe..
      Am
 sak suwe-suwene..
       F           G        Am
 manuk mabur ninggalake susuhe..

Musik : Am..G..F..E..
        F E E Am
        F E E Am

Reff :
          C
 ra ngenteni dhuwit sepethi
        G
 tak niati aku bali
        G
 ibarat beras segelas
           G             Am
 durung sukses ora tak gagas

             C
 senajan ngguyu mripat mili
            G
 trenyuh jroning ati iki
       G
 keturutan karep ati
       G             Am
 aku bali neng boyolali..

     Dm      F
 sak adoh-adohe..
      Am
 sak suwe-suwene..
       F           G        Am
 manuk mabur ninggalake susuhe..
     F         G         Am
 ora lali karo papan panggone..
       F         G       Am
 mesti bali ra lungo selawase..
Facebook
Twitter

Chord Boyolali Aku Bali - Kang Jais

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Kang Jais
  •