Kunci Gitar Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C F G C -G/B
        Am Dm F..G-G

  C
bungah seng tak roso..
          F
neng jero atiku..
   G
nduweni sliramu.. 
         C     -G/B
seng gemati aku..
   Am
ra bakal tak larani..
   Dm
ra bakal tak tangisi..
     G
kowe mung ono siji 
        C     G
neng donyo iki..

  C
beruntunge aku.. 
         F
nduwe sliramu..
     G
seng gelem berjuang.. 
         C    -G/B
nganggo uripku..
   Am
di rewangi rekoso..
     Dm
nganggo urip bendino..
      G
meski ora sepiro 
        C
siro tetep nerimo..

    F        G
tresno.. iki tak jogo..
  Em       Am
tekane aku tuwo..
  F         G
susah bebarengan 
         C
teros sesandingan..

Reff :
     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   Dm       G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Dm           G      C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Musik : F            Em
        ha.. a.. a.. a..
               Dm      Em
        ha a a a.. te..kane aku tuwo..
        Fm       G
        ha a a a a..

  C
beruntunge aku.. 
         F
nduwe sliramu..
     G
seng gelem berjuang.. 
         C    -G/B
nganggo uripku..
   Am
di rewangi rekoso..
     Dm
nganggo urip bendino..
      G
meski ora sepiro 
        C
siro tetep nerimo..

    F        G
tresno.. iki tak jogo..
  C    G/B  Am
tekane aku tuwo..
  F         G
susah bebarengan 
         C
teros sesandingan..

Reff :
     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   F        G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       F            G      C   C7
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

     F        G
 tresno.. iki seng tulus..
 C     -G/B  Am
 marang sliramu..
   F        G         C     C7
 rabakal luntur tekan matiku..

 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       F            G        C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
 F      G        Em       Am
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Dm            G       C  Am
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
       Dm            G       C
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G A D -A/C#
        Bm Em G..A-A

  D
bungah seng tak roso..
          G
neng jero atiku..
   A
nduweni sliramu.. 
         D    -A/C#
seng gemati aku..
   Bm
ra bakal tak larani..
   Em
ra bakal tak tangisi..
     A
kowe mung ono siji 
        D     A
neng donyo iki..

  D
beruntunge aku.. 
         G
nduwe sliramu..
     A
seng gelem berjuang.. 
         D   -A/C#
nganggo uripku..
   Bm
di rewangi rekoso..
     Em
nganggo urip bendino..
      A
meski ora sepiro 
        D
siro tetep nerimo..

    G        A
tresno.. iki tak jogo..
  D   -A/C# Bm
tekane aku tuwo..
  G         A
susah bebarengan 
         D
teros sesandingan..

Reff :
     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   Em       A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Em           A      D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Musik : G            F#m
        ha.. a.. a.. a..
               Em      F#m
        ha a a a.. te..kane aku tuwo..
        Gm       A
        ha a a a a..

  D
beruntunge aku.. 
         G
nduwe sliramu..
     A
seng gelem berjuang.. 
         D   -A/C#
nganggo uripku..
   Bm
di rewangi rekoso..
     Em
nganggo urip bendino..
      A
meski ora sepiro 
        D
siro tetep nerimo..

    G        A
tresno.. iki tak jogo..
  F#m      Bm
tekane aku tuwo..
  G         A
susah bebarengan 
         D
teros sesandingan..

Reff :
     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   G        A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       G            A      D   D7
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

     G        A
 tresno.. iki seng tulus..
 D     -A/C# Bm
 marang sliramu..
   G        A         D     D7
 rabakal luntur tekan matiku..

 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       G            A        D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
 G      A        F#m      Bm
 tak.. upayake.. tak.. perjuangke..
       Em            A       D  Bm
 tresnamu siji.. ra ono gantine..
       Em            A       D
 tresnamu siji.. ra ono gantine..

Chord Ambyar Bareng - Tekane Aku Tuwo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ambyar Bareng
  •