Kunci Gitar Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F Em Am G..

    C              F
tak lilakke kowe lungo..
    Dm
ninggal anak bojo
        G
kerjo luar kutho..
 Em              A
elingo janjimu tetep tresno
         Dm
marang keluargo
  G          C  Bm-Bm Am-G
kowe tetep setyo..

    C                       F
tak terke lungamu neng terminal iki..
  Dm                G
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  Em                  A
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       Dm
jebule sliramu
     G          C  C-Bm-G
mblenjani tresnoku..

  Am
tego.. tenan
            Em
kowe nggawe aku kelaran..
     F
pamitmu lungo
       G           C  
jebule karo wong liyo..
C-Bm-G-  Am            Em
tres-no-ku ra nggo dolanan..
      F      Dm    G
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
  F         G         Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am       Dm
 teko neng uripku..
       G      C         C7
 cukup semene ngaliho wae..

         F         G
 neng terminal lodoyo
        Em             Am
 kowe medhot janji tresno
   Dm          Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G            F  
 yen kowe gandeng wong liyo..

Musik : F Em Dm Am
          oo wo..
        F Em Dm G..

   C                       F
tak terke lungamu neng terminal iki..
  Dm                G
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  Em                  A
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       Dm
jebule sliramu
     G          C
mblenjani tresnoku..

  Am
tego.. tenan
            Em
kowe nggawe aku kelaran..
     F
pamitmu lungo
       G           C  
jebule karo wong liyo..
Bm    Am             Em
tresnoku ra nggo dolanan..
      F      Dm    G
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
 F          G         Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am       Dm
 teko neng uripku..
       G      C         C7
 cukup semene ngaliho wae..

         F         G
 neng terminal lodoyo
        Em             Am
 kowe medhot janji tresno..
   Dm          Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G            C
 yen kowe gandeng wong liyo..

  F         G         Em
 aku wes ra butuh awakmu
   Am       Dm
 teko neng uripku..
       G      C    Dm  Em
 cukup semene ngaliho wae..

         F         G
 neng terminal lodoyo
        Em             Am
 kowe medhot janji tresno..
   Dm          Em
 nanging ora popo
     F
 aku wes lilo
     G            C      Am
 yen kowe gandeng wong liyo..
     F                  G
 aku wes ikhlas.. ho oooho..
                 F        Em
 tak trimo kanti legowo.. ha aaaaaa..
 F  G          C
    ho oooho o..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A G#m C#m B..

    E              A
tak lilakke kowe lungo..
    F#m
ninggal anak bojo
        B
kerjo luar kutho..
 G#m             C#
elingo janjimu tetep tresno
         F#m
marang keluargo
  B          E  D#m-D#m C#m-B
kowe tetep setyo..

    E                       A
tak terke lungamu neng terminal iki..
  F#m               B
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  G#m                 C#
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       F#m
jebule sliramu
     B          E  E-D#m-B
mblenjani tresnoku..

  C#m
tego.. tenan
            G#m
kowe nggawe aku kelaran..
     A
pamitmu lungo
       B           E  
jebule karo wong liyo..
E-D#m-B- C#m           G#m
tres-no-ku ra nggo dolanan..
      A      F#m   B
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
  A         B         G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m      F#m
 teko neng uripku..
       B      E         E7
 cukup semene ngaliho wae..

         A         B
 neng terminal lodoyo
        G#m            C#m
 kowe medhot janji tresno
   F#m         G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B           (A)
 yen kowe gandeng wong liyo..

Musik : A G#m F#m C#m
          oo wo..
        A G#m F#m B..

   E                       A
tak terke lungamu neng terminal iki..
  F#m               B
mugo lakumu dilancarke marang Gusti..
  G#m                 C#
rino klawan wengi aku tansah ngenteni..
       F#m
jebule sliramu
     B          E
mblenjani tresnoku..

  C#m
tego.. tenan
            G#m
kowe nggawe aku kelaran..
     A
pamitmu lungo
       B           E  
jebule karo wong liyo..
D#m   C#m            G#m
tresnoku ra nggo dolanan..
      A      F#m   B
cukup semene.. aku ngaboti kowe..

Reff :
 A          B         G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m      F#m
 teko neng uripku..
       B      E         E7
 cukup semene ngaliho wae..

         A         B
 neng terminal lodoyo
        G#m            C#m
 kowe medhot janji tresno..
   F#m         G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B            E
 yen kowe gandeng wong liyo..

  A         B         G#m
 aku wes ra butuh awakmu
   C#m      F#m
 teko neng uripku..
       B      E    F#m  G#m
 cukup semene ngaliho wae..

         A         B
 neng terminal lodoyo
        G#m            C#m
 kowe medhot janji tresno..
   F#m         G#m
 nanging ora popo
     A
 aku wes lilo
     B            E      C#m
 yen kowe gandeng wong liyo..
     A                  B
 aku wes ikhlas.. ho oooho..
                 A        G#m
 tak trimo kanti legowo.. ha aaaaaa..
 A  B          E
    ho oooho o..

Chord Terminal Lodoyo Medhot Tresno - Abipraya feat. Wahyu Saxo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Abipraya
  • Chord Wahyu Saxo
  •