Kunci Gitar Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane

Transpose:
Intro : C Am Dm G C..

C                        Am
 janjine ngenteni ning dalan kene..
Dm                  G
 nganti sprene sliramu ora bali..
C                      Am
 wis tak cobo tak kuwatke kangen iki..
Dm                     G         
 nanging janji tinggal janji..
     F     Fm       C 
sineksen.. rembulan kuwi..

C                    Am
 elingono ndek biyen loro lopone..
Dm                       G
 tansah kuwat nendhang ombaking katresnan..
C                  Am
 geguritan bungah atine disayang-sayang..
Dm                     G
 nanging janji tinggal janji..
     F        Fm      C
ra bakal nemu ilang dalane..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C 

Reff :
 Em                  Am
  sopo wong sing ora loro..
 Em                Am
  biyen crito jare tresno..
 Em             Am
  ora lamis ora cidro..
 Em               Am
  nanging natoni atiku..

     F           Fm 
 senadyan roso batinku..
      Em         Am
 ra kuwat neng kahanan..
    Dm          D#     A
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
    F           G      Am
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G Am 
        Dm G Em Am
        Dm G C 

C                    Am
 elingono ndek biyen loro lopone..
Dm                       G
 tansah kuwat nendhang ombaking katresnan..
C                  Am
 geguritan bungah atine disayang-sayang..
Dm                     G
 nanging janji tinggal janji..
     F        Fm      C
ra bakal nemu ilang dalane..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C 

Reff :
 Em                  Am
  sopo wong sing ora loro..
 Em                Am
  biyen crito jare tresno..
 Em             Am
  ora lamis ora cidro..
 Em               Am
  nanging natoni atiku..

     F           Fm 
 senadyan roso batinku..
      Em         Am
 ra kuwat neng kahanan..
    Dm          D#     A
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
    F           G      Am
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
  F           G        Am
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Em Am D G..

G                        Em
 janjine ngenteni ning dalan kene..
Am                  D
 nganti sprene sliramu ora bali..
G                      Em
 wis tak cobo tak kuwatke kangen iki..
Am                     D         
 nanging janji tinggal janji..
     C     Cm       G  
sineksen.. rembulan kuwi..

G                    Em
 elingono ndek biyen loro lopone..
Am                       D
 tansah kuwat nendhang ombaking katresnan..
G                  Em
 geguritan bungah atine disayang-sayang..
Am                     D
 nanging janji tinggal janji..
     C        Cm      G
ra bakal nemu ilang dalane..

Musik : Am D Bm Em
        Am D G..

Reff :
 Bm                  Em
  sopo wong sing ora loro..
 Bm                Em
  biyen crito jare tresno..
 Bm             Em
  ora lamis ora cidro..
 Bm               Em
  nanging natoni atiku..

     C           Cm  
 senadyan roso batinku..
      Bm         Em
 ra kuwat neng kahanan..
    Am          Bb     E
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
    C           D      Em
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..

Musik : Am D Bm Em
        Am D Em..
        Am D Bm Em
        Am D G..

G                    Em
 elingono ndek biyen loro lopone..
Am                       D
 tansah kuwat nendhang ombaking katresnan..
G                  Em
 geguritan bungah atine disayang-sayang..
Am                     D
 nanging janji tinggal janji..
     C        Cm      G
ra bakal nemu ilang dalane..

Musik : Am D Bm Em
        Am D G..

Reff :
 Bm                  Em
  sopo wong sing ora loro..
 Bm                Em
  biyen crito jare tresno..
 Bm             Em
  ora lamis ora cidro..
 Bm               Em
  nanging natoni atiku..

     C           Cm  
 senadyan roso batinku..
      Bm         Em
 ra kuwat neng kahanan..
    Am          Bb     E
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
    C           D      Em
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..
  C           D        Em
 isoku.. mung pasrah maring Gusti..

Chord Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Swara 09 Plus Surakarta
  •