Kunci Gitar Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am Dm G C-G/B-Am
        Dm G C G..

   C
lintang ing wengi..
        Am
dadi seksi tresno iki..
          F
yo mung siji..
         Dm       G
koe seng tak anti-anti..

    C
mungkin wes garise..
     Am
aku ora karo koe..
       F
karep ati..
     Dm        G
koe ojo neng liyane..

   Em                     Am
mergo.. mung siji tak tresno..
          F
yo mung koe..
                      G   -F#
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
      F      G
 kang mas.. aku..
    Em         Am
 nyuwun.. ngapuro..
         F
 ra biso sewiji
           G          C
 mergo wes ono sing liyo..

   F       G
 saben.. bengi..
     Em          Am
 wes tak jaluk dungo..
           F
 nanging piye meneh
    G           C
 Gusti hurung ridho..

     F         G
 ora tak.. songko
       Em           Am
 aku tumindak seng olo..
            F           G
 senajan Gusti hurung ridho
       C
 aku kudu iso nrimo..

   F          G           Em
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   Dm       G        C
 seko kesalahan diri kulo..
    F          G       Em        Am
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F         G          C   
 karep ati.. mung siji neng ati..

Musik : Dm G C-G/B-Am
        Dm G C G..

    C
mungkin wes garise..
     Am
aku ora karo koe..
       F
karep ati..
     Dm        G
koe ojo neng liyane..

   Em                     Am
mergo.. mung siji tak tresno..
          F
yo mung koe..
                      G   -F#
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
   F          G           Em
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   Dm       G        C
 seko kesalahan diri kulo..
    F          G       Em        Am
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F         G          C   
 karep ati.. mung siji neng ati..

      Dm      G       Em        Am
 kang mas.. kudu.. ikhlas.. legowo..
 (enggeh nimas wes tak cobo nerimo0
            F           G
 senajan Gusti hurung ridho
 (kabeh opo wae)
   C
 kudu iso nompo.. (kahananku)
 
     F       G         Em       Am
 (enggeh.. nimas.. tak cobo nerimo..)
           kang mas.. perjuangke aku
            F               G       C
 (wes trimo sumeleh kersane Seng Kuoso..)
  kabeh iki dudu karepanku..
            Dm
 (wes trimo sumeleh)
  wes trimo sumeleh
          G       C G/B A
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..
             Dm     G
 (wes trimo sumeleh..)
  wes trimo sumeleh..
                  C   
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m D#m G# C#-G#/C-A#m
        D#m G# C# G#..

   C#
lintang ing wengi..
        A#m
dadi seksi tresno iki..
          F#
yo mung siji..
         D#m      G#
koe seng tak anti-anti..

    C#
mungkin wes garise..
     A#m
aku ora karo koe..
       F#
karep ati..
     D#m       G#
koe ojo neng liyane..

   Fm                     A#m
mergo.. mung siji tak tresno..
          F#
yo mung koe..
                      G#   -G
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
      F#     G#
 kang mas.. aku..
    Fm         A#m
 nyuwun.. ngapuro..
         F#
 ra biso sewiji
           G#         C#
 mergo wes ono sing liyo..

   F#      G#
 saben.. bengi..
     Fm          A#m
 wes tak jaluk dungo..
           F#
 nanging piye meneh
    G#          C#
 Gusti hurung ridho..

     F#        G#
 ora tak.. songko
       Fm           A#m
 aku tumindak seng olo..
            F#          G#
 senajan Gusti hurung ridho
       C#
 aku kudu iso nrimo..

   F#         G#          Fm
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   D#m      G#       C#
 seko kesalahan diri kulo..
    F#         G#      Fm        A#m
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F#        G#         C#  
 karep ati.. mung siji neng ati..

Musik : D#m G# C#-G#/C A#m
        D#m G# C# G#

    C#
mungkin wes garise..
     A#m
aku ora karo koe..
       F#
karep ati..
     D#m       G#
koe ojo neng liyane..

   Fm                     A#m
mergo.. mung siji tak tresno..
          F#
yo mung koe..
                      G#   -G
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
   F#         G#          Fm
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   D#m      G#       C#
 seko kesalahan diri kulo..
    F#         G#      Fm        A#m
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F#        G#         C#  
 karep ati.. mung siji neng ati..

      D#m     G#      Fm        A#m
 kang mas.. kudu.. ikhlas.. legowo..
 (enggeh nimas wes tak cobo nerimo0
            F#          G#
 senajan Gusti hurung ridho
 (kabeh opo wae)
   C#
 kudu iso nompo.. (kahananku)
 
     F#      G#        Fm       A#m
 (enggeh.. nimas.. tak cobo nerimo..)
           kang mas.. perjuangke aku
            F#              G#      C#
 (wes trimo sumeleh kersane Seng Kuoso..)
  kabeh iki dudu karepanku..
            D#m
 (wes trimo sumeleh)
  wes trimo sumeleh
          G#      C# G#/C A#
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..
             D#m    G#
 (wes trimo sumeleh..)
  wes trimo sumeleh..
                  C#..
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..

Chord Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati


Lihat semua :
  • Chord Ardina Rasti
  • Chord Rifqi Mohan
  •