Kunci Gitar Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        F Dm E Am
        Am Dm G C
        F Dm E Am

Am                Dm
dik.. aku pamit lungo..
         G                 C
senajan ati..ku keronto-ronto..
     F                  Dm
ra biso.. ngancani sliramu..
         E                    Am
sing setitik.. aku gek enggal bali..

Am                   Dm
mas.. dongaku ngrestuimu..
         G                    C
senajan eluh.. tumetes neng pipiku..
           F                 Dm
mung welingku.. tresnomu sejatiku..
      G        E             Am
aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku..

Reff :
               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..

              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..
        F                 G
 duh Gusti.. paringono ikhlasku
             Am
 ing njero batin..

Musik : (spoke)

Dm                G
 dik, aku pamit lungo
               C
ninggalke sliramu
kang banget tak tresno
F                  Dm
 aku lungo golek arto
kanggo bahagiakke awakmu
E       Am
 dik, rungokno aku
                Am
yen aku bakal setyo marang awakmu

    Dm
tresnamu bakal tak jogo
    G
kanti tekaning patiku
C                  F
 dik, jogo sliramu lan katresnanmu
Dm
 mas lungo amung sawetoro wektu
E                           Am
 nganti tumekaning kabahagiaan
aku lan sliramu

Am                   Dm
mas.. dongaku ngrestuimu..
         G                    C
senajan eluh.. tumetes neng pipiku..
           F                 Dm
mung welingku.. tresnomu sejatiku..
      G        E             Am
aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku..

Reff :
               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..

              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..

               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..

              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..
        F                 G
 duh Gusti.. paringono ikhlasku
             Am
 ing njero batin..
        F                 G
 duh Gusti.. paringono ikhlasku
             Am..
 ing njero batin..
Facebook
Twitter

Chord Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Renu Hasta
  •