Kunci Gitar Putri Sagita - Roso Tresno Iki

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G..

  C          G
roso tresno iki..
  Am              Em
tulus kanggo sliramu..
   F          C          G
yo mung ono kowe.. ning atiku..

  C          G
roso sayang iki..
     Am          Em
mung kanggo sliramu..
   F       C
ra ono liyane..
        Dm               G
ning atiku yo mung ono kowe..

Reff :
      C             G
 tak ucap ono ing lathi..
        Am              Em
 tak simpen ning njero ati..
       F             C
 tak jogo tekaning pati..
         Dm                  G
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      C             G
 tak ucap ono ing lathi..
        Am              Em
 tak simpen ning njero ati..
       F             C
 tak jogo tekaning pati..
         Dm                  G
 tresno iki mung kanggo sliramu..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G..

  C          G
roso tresno iki..
  Am              Em
tulus kanggo sliramu..
   F          C          G
yo mung ono kowe.. ning atiku..

  C          G
roso sayang iki..
     Am          Em
mung kanggo sliramu..
   F       C
ra ono liyane..
        Dm               G
ning atiku yo mung ono kowe..

Reff :
      C             G
 tak ucap ono ing lathi..
        Am              Em
 tak simpen ning njero ati..
       F             C
 tak jogo tekaning pati..
         Dm                  G
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      C             G
 tak ucap ono ing lathi..
        Am              Em
 tak simpen ning njero ati..
       F             C
 tak jogo tekaning pati..
         Dm                  G
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      C             G
 tak ucap ono ing lathi..
        Am              Em
 tak simpen ning njero ati..
       F             C
 tak jogo tekaning pati..
         Dm                  G  
 tresno iki mung kanggo sliramu..
 G                              C
  tresno iki.. mung kanggo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m G#m
        A E F#m B
        E B C#m G#m
        A E F#m B..

  E          B
roso tresno iki..
  C#m             G#m
tulus kanggo sliramu..
   A          E          B
yo mung ono kowe.. ning atiku..

  E          B
roso sayang iki..
     C#m         G#m
mung kanggo sliramu..
   A       E
ra ono liyane..
        F#m              B
ning atiku yo mung ono kowe..

Reff :
      E             B
 tak ucap ono ing lathi..
        C#m             G#m
 tak simpen ning njero ati..
       A             E
 tak jogo tekaning pati..
         F#m                 B
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      E             B
 tak ucap ono ing lathi..
        C#m             G#m
 tak simpen ning njero ati..
       A             E
 tak jogo tekaning pati..
         F#m                 B
 tresno iki mung kanggo sliramu..

Musik : E B C#m G#m
        A E F#m B
        E B C#m G#m
        A E F#m B..

  E          B
roso tresno iki..
  C#m             G#m
tulus kanggo sliramu..
   A          E          B
yo mung ono kowe.. ning atiku..

  E          B
roso sayang iki..
     C#m         G#m
mung kanggo sliramu..
   A       E
ra ono liyane..
        F#m              B
ning atiku yo mung ono kowe..

Reff :
      E             B
 tak ucap ono ing lathi..
        C#m             G#m
 tak simpen ning njero ati..
       A             E
 tak jogo tekaning pati..
         F#m                 B
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      E             B
 tak ucap ono ing lathi..
        C#m             G#m
 tak simpen ning njero ati..
       A             E
 tak jogo tekaning pati..
         F#m                 B
 tresno iki mung kanggo sliramu..

      E             B
 tak ucap ono ing lathi..
        C#m             G#m
 tak simpen ning njero ati..
       A             E
 tak jogo tekaning pati..
         F#m                 B   
 tresno iki mung kanggo sliramu..
 B                              E
  tresno iki.. mung kanggo sliramu..

Chord Putri Sagita - Roso Tresno Iki


Lihat semua :
  • Chord Putri Sagita
  •