Kunci Gitar Nisa Farisha - Daster Kuning

Transpose:
Intro : Am..Am..G..G..
        Dm..F G Am..

               Am
mbiyen aku sek sabar
           F
ngenteni tekomu..
     -Em    Dm
saiki tresnomu buyar..
       E     Am
kegowo angin..

                   Am
pernah mencoba tuk bertahan
     F
demi kowe..
               Dm
ileng naliko kowe jare..
         E
kate nglamar aku..
  F        G       Am
jebu..le kowe.. ngapusi..

Reff :
          Am
 daster kuning
                        Am
 seng mbok uwehke neng aku..
          G
 iseh tak simpen 
                 G
 rapi neng lemariku..
            Dm
 tapi saiki wes lungset..
 F     G    Am    E
  ning lem..pitan..

          Am
 daster kuning
                   Am
 bakale tak eleng-eleng..
         G
 dadi seksi 
                   G
 saiki tresnomu munteng..
           Dm
 separo atimu lungo..
     F         G      Am
 ninggal.. aku kowe tego..

           Dm              Am
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         E                       Am
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..

Musik : Am..Am..G..G..
        Dm..F G Am..

                   Am
pernah mencoba tuk bertahan
     F
demi kowe..
               Dm
ileng naliko kowe jare..
         E
kate nglamar aku..
  F        G       Am
jebu..le kowe.. ngapusi..

Reff :
          Am
 daster kuning
                        Am
 seng mbok uwehke neng aku..
          G
 iseh tak simpen 
                 G
 rapi neng lemariku..
            Dm
 tapi saiki wes lungset..
 F     G    Am    E
  ning lem..pitan..

          Am
 daster kuning
                   Am
 bakale tak eleng-eleng..
         G
 dadi seksi 
                   G
 saiki tresnomu munteng..
           Dm
 separo atimu lungo..
     F         G      Am
 ninggal.. aku kowe tego..

          Am
 daster kuning
                        Am
 seng mbok uwehke neng aku..
          G
 iseh tak simpen 
                 G
 rapi neng lemariku..
            Dm
 tapi saiki wes lungset..
 F     G    Am    E
  ning lem..pitan..

          Am
 daster kuning
                   Am
 bakale tak eleng-eleng..
         G
 dadi seksi 
                   G
 saiki tresnomu munteng..
           Dm
 separo atimu lungo..
     F         G      Am
 ninggal.. aku kowe tego..

           Dm              Am
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         E                       Am
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..
           Dm              Am
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         E                       Am
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm..Gm..F..F..
        Cm..D# F Gm..

               Gm
mbiyen aku sek sabar
           D#
ngenteni tekomu..
     -Dm    Cm
saiki tresnomu buyar..
       D     Gm
kegowo angin..

                   Gm
pernah mencoba tuk bertahan
     D#
demi kowe..
               Cm
ileng naliko kowe jare..
         D
kate nglamar aku..
  D#       F       Gm
jebu..le kowe.. ngapusi..

Reff :
          Gm
 daster kuning
                        Gm
 seng mbok uwehke neng aku..
          F
 iseh tak simpen 
                 F
 rapi neng lemariku..
            Cm
 tapi saiki wes lungset..
 D#    F    Gm    D
  ning lem..pitan..

          Gm
 daster kuning
                   Gm
 bakale tak eleng-eleng..
         F
 dadi seksi 
                   F
 saiki tresnomu munteng..
           Cm
 separo atimu lungo..
     D#        F      Gm
 ninggal.. aku kowe tego..

           Cm              Gm
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         D                       Gm
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..

Musik : Gm..Gm..F..F..
        Cm..D# F Gm..

                   Gm
pernah mencoba tuk bertahan
     D#
demi kowe..
               Cm
ileng naliko kowe jare..
         D
kate nglamar aku..
  D#       F       Gm
jebu..le kowe.. ngapusi..

Reff :
          Gm
 daster kuning
                        Gm
 seng mbok uwehke neng aku..
          F
 iseh tak simpen 
                 F
 rapi neng lemariku..
            Cm
 tapi saiki wes lungset..
 D#    F    Gm    D
  ning lem..pitan..

          Gm
 daster kuning
                   Gm
 bakale tak eleng-eleng..
         F
 dadi seksi 
                   F
 saiki tresnomu munteng..
           Cm
 separo atimu lungo..
     D#        F      Gm
 ninggal.. aku kowe tego..

          Gm
 daster kuning
                        Gm
 seng mbok uwehke neng aku..
          F
 iseh tak simpen 
                 F
 rapi neng lemariku..
            Cm
 tapi saiki wes lungset..
 D#    F    Gm    D
  ning lem..pitan..

          Gm
 daster kuning
                   Gm
 bakale tak eleng-eleng..
         F
 dadi seksi 
                   F
 saiki tresnomu munteng..
           Cm
 separo atimu lungo..
     D#        F      Gm
 ninggal.. aku kowe tego..

           Cm              Gm
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         D                       Gm
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..
           Cm              Gm
 nangeng saiki.. kowe neng ngendi..
         D                       Gm
 lungomu ra pamit ninggal cerito pait..

Chord Nisa Farisha - Daster Kuning

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Nisa Farisha
  •