Kunci Gitar Ndoblek Genk - Kembang Rikolo Senja

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em F G
        C Em F G

C                   Em
 iseh kesimpen neng ati
      Am
kabeh tentang kowe
       Dm
pengen terus tak kenang..
        F   G     C -Csus4
kembang rikolo senja..

C               Em
 sewu siji kata janji
     Am
ra tau tok mblenjani..
        Dm
nanging kowe lungo..
      F    G           C C-G/B
emboh paranmu nang ngendi..

Reff :
 Am             F          G
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                C         F
 kowe ngremukke atiku.. sayang..
        C            G
 tak akoni.. tak sadari..
            F        G
 ku mung ra kanggo.. o.. o..

Musik : Am Em Am Em F G

C               Em
 sewu siji kata janji
     Am
ra tau tok mblenjani..
        Dm
nanging kowe lungo..
      F    G           C C-G/B
emboh paranmu nang ngendi..

Reff :
 Am              F         G
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                 C         F
 kowe ngremukke awakku.. sayang..
        C            G
 tak akoni.. tak sadari..
            F          G
 ku mung ra kanggo.. huwo..

 Am              F         G
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                 C         F
 kowe ngremukke awakku.. sayang..
        C            G
 tak akoni.. tak sadari..
            F        G
 ku mung ra kanggo.. o..
        (C)
 tanpo kowe..

Outro : C Em F G
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m G A
        D F#m G A

D                   F#m
 iseh kesimpen neng ati
      Bm
kabeh tentang kowe
       Em
pengen terus tak kenang..
        G   A     D -Dsus4
kembang rikolo senja..

D               F#m
 sewu siji kata janji
     Bm
ra tau tok mblenjani..
        Em
nanging kowe lungo..
      G    A           D  D-A/C#
emboh paranmu nang ngendi..

Reff :
 Bm             G          A
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                D         G
 kowe ngremukke atiku.. sayang..
        D            A
 tak akoni.. tak sadari..
            G        A
 ku mung ra kanggo.. o.. o..

Musik : Bm F#m Bm F#m G A

D               F#m
 sewu siji kata janji
     Bm
ra tau tok mblenjani..
        Em
nanging kowe lungo..
      G    A           D  D-A/C#
emboh paranmu nang ngendi..

Reff :
 Bm              G         A
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                 D         G
 kowe ngremukke awakku.. sayang..
        D            A
 tak akoni.. tak sadari..
            G          A
 ku mung ra kanggo.. huwo..

 Bm              G         A
  kowe ngejurke atiku.. cinta..
                 D         G
 kowe ngremukke awakku.. sayang..
        D            A
 tak akoni.. tak sadari..
            G        A
 ku mung ra kanggo.. o..
        (D)
 tanpo kowe..

Outro : D F#m G A
        D
Facebook
Twitter

Chord Ndoblek Genk - Kembang Rikolo Senja

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ndoblek Genk
  •