Kunci Gitar Limbung - Trio Ati Official

Transpose:
Am
rasane koyo..
        Dm
limbung nong awang-awang..
G                     C
kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
F             Dm
isun emong.. urip tanpo riko..
E                   Am
hang nggawe ati iki sirno..

Intro : Am Dm G C
        F Dm E..

Am       G       C
serune welas ati.. nisun..
Dm             E       Am
nong riko sing ono watese..
Dm          G         
hang isun sidhem.. 
   C    -G/B   Am -G
yo hang isun roso..
  F         G       -Em     Am
bungahe ati mung nyanding riko..

  Am      G           C
mugo riko hang biso.. nggawe..
Dm         G         Am
tentreme lahir batin iki..
Dm           G     
embuh tah ndane.. 
C     -G/B Am
isun tanpo riko..
  F           G -Em   Am
koyo layangan pedot bolae..

Reff :
     Am
 rasane koyo..
         Dm
 limbung nong awang-awang..
 G                     C
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 F             Dm
 isun emong.. urip tanpo riko..
 E
 hang nggawe ati iki sirno..

     Am            Dm
 iki gambare.. gedine welas isun..
 G                   C
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 F            Dm
 welas isun.. kanggo riko..
 E              Am
 sing kiro biso musno..

Musik : Am Dm G C
        F Dm E   

  Am      G           C
mugo riko hang biso.. nggawe..
Dm         G         Am
tentreme lahir batin iki..
Dm           G     C      G/B Am
embuh tah ndane.. isun tanpo riko..
  F           G Em   Am
koyo layangan pedot bolae..

Reff :
     Am
 rasane koyo..
         Dm
 limbung nong awang-awang..
 G                     C
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 F             Dm
 isun emong.. urip tanpo riko..
 E
 hang nggawe ati iki sirno..

     Am            Dm
 iki gambare.. gedine welas isun..
 G                   C
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 F            Dm
 welas isun.. kanggo riko..
 E              Am    Em
 sing kiro biso musno..

 (overtune)
-F#  Bm
 rasane koyo..
         Em
 limbung nong awang-awang..
 A                     D
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 G             Em
 isun emong.. urip tanpo riko..
 F#
 hang nggawe ati iki sirno..

     Bm            Em
 iki gambare.. gedine welas isun..
 A                   D
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 G            Em
 welas isun.. kanggo riko..
 F#             Bm
 sing kiro biso musno..
 F#               G
 sing kiro.. biso musno..
    F#      Bm
 ho o.. o.. ho..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    F#m
rasane koyo..
        Bm
limbung nong awang-awang..
E                     A
kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
D             Bm
isun emong.. urip tanpo riko..
C#                  F#m
hang nggawe ati iki sirno..

Intro : F#m Bm E A
        D Bm C#..

F#m      E       A
serune welas ati.. nisun..
Bm             C#      F#m
nong riko sing ono watese..
Bm          E         
hang isun sidhem.. 
   A    -E/G#  F#m -E
yo hang isun roso..
  D         E       -C#m    F#m
bungahe ati mung nyanding riko..

  F#m     E           A
mugo riko hang biso.. nggawe..
Bm         E         F#m
tentreme lahir batin iki..
Bm           E     
embuh tah ndane.. 
A     -E/G# F#m
isun tanpo riko..
  D           E -C#m  F#m
koyo layangan pedot bolae..

Reff :
     F#m
 rasane koyo..
         Bm
 limbung nong awang-awang..
 E                     A
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 D             Bm
 isun emong.. urip tanpo riko..
 C#
 hang nggawe ati iki sirno..

     F#m           Bm
 iki gambare.. gedine welas isun..
 E                   A
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 D            Bm
 welas isun.. kanggo riko..
 C#             F#m
 sing kiro biso musno..

Musik : F#m Bm E A
        D Bm C#..

  F#m     E           A
mugo riko hang biso.. nggawe..
Bm         E         F#m
tentreme lahir batin iki..
Bm           E     A     -E/G# F#m
embuh tah ndane.. isun tanpo riko..
  D           E -C#m  F#m
koyo layangan pedot bolae..

Reff :
     F#m
 rasane koyo..
         Bm
 limbung nong awang-awang..
 E                     A
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 D             Bm
 isun emong.. urip tanpo riko..
 C#
 hang nggawe ati iki sirno..

     F#m           Bm
 iki gambare.. gedine welas isun..
 E                   A
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 D            Bm
 welas isun.. kanggo riko..
 C#             F#m  -C#m
 sing kiro biso musno..

 (overtune)
-D#  G#m
 rasane koyo..
         C#m
 limbung nong awang-awang..
 F#                    B
 kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
 E             C#m
 isun emong.. urip tanpo riko..
 D#
 hang nggawe ati iki sirno..

     G#m           C#m
 iki gambare.. gedine welas isun..
 F#                  B
 semogo baen bakalan dilanggengaken..
 E            C#m
 welas isun.. kanggo riko..
 D#             G#m
 sing kiro biso musno..
 D#               E
 sing kiro.. biso musno..
    D#      G#m
 ho o.. o.. ho..

Chord Limbung - Trio Ati Official

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Trio Ati Official
  •