Kunci Gitar Koes Plus - Ojo Podo Nelongso

Transpose:
Intro : C..Bm Em D.. G-G-Em-F D-D.. G jo podo nelongso.. G D jamane jaman rekoso.. D urip pancen angel D G kudune ra usah ngomel.. G ati kudu tentrem G D nyambut gawe karo seneng.. D ulat ojo peteng D G nek dikongkon yo sing temen.. Reff : G -Am-Bm C lha-o-po to..konco G ati kerep..loro D ra gelem re..koso G mbudi doyo.. C pancen kabeh..podo G pengin urip..mulyo D wiwitan re..koso G D-D.. pancen nyoto.. G jo podo nelongso G D jamane jaman rekoso.. D urip pancen angel D G kudune ra usah ngomel.. G ati kudu tentrem G D nyambut gawe karo seneng.. D ulat ojo peteng D G nek dikongkon yo sing temen.. Reff : G -Am-Bm C lha-o-po to..konco G ati kerep..loro D ra gelem re..koso G mbudi doyo.. C pancen kabeh..podo G pengin urip..mulyo D wiwitan re..koso G D-D.. pancen nyoto.. Musik : G F Em G C..Bm Em D.. G-G-Em-F D-D.. G jo podo nelongso.. G D jamane jaman rekoso.. D urip pancen angel D G kudune ra usah ngomel.. G ati kudu tentrem G D nyambut gawe karo seneng.. D ulat ojo peteng D G nek dikongkon yo sing temen.. Reff : G -Am-Bm C lha-o-po to..konco G ati kerep..loro D ra gelem re..koso G mbudi doyo.. C pancen kabeh..podo G pengin urip..mulyo D wiwitan re..koso G pancen nyoto.. C lha opo to..konco G ati kerep..loro D ra gelem re..koso G mbudi doyo.. C pancen kabeh..podo G pengin urip..mulyo D wiwitan re..koso G pancen nyoto.. (fadeout)

Chord Koes Plus - Ojo Podo Nelongso


Lihat semua :
  • Chord Koes Plus
  •