Kunci Gitar Kelintun (Dadi Uwong Ojo Bingung) - Yolland Ichis

Transpose:
Reff :
        G             C
 aku pancen.. koyo ngene..
          D         G
 sugeh bondo ora nduwe..
          Em       Am
 nanging ati iki suci..
          D          G
 bakal njogo tekan mati..

       G            C
 opo kudu.. koyo ngene..
        D         G
 uripku di sepelekke..
       Em         Am
 dadi uwong ojo bingung..
           D          G
 yen matur ampun kelintun..

Intro : G C D G
        Em Am D G
        G C D G
        Em Am D G..

G             D
kepiye.. kudu kepiye..
  C               D
kabeh sing mbok jaluk
          G
wes tak turuti..
 Am
opo kabeh kuwi..
      Em
mergo ku ora nduwe..
       C          D      
mlarat bondo seje karo liyane..

Reff :
        G             C
 aku pancen.. koyo ngene..
          D         G
 sugeh bondo ora nduwe..
          Em       Am
 nanging ati iki suci..
          D          G
 bakal njogo tekan mati..

       G            C
 opo kudu.. koyo ngene..
        D         G
 uripku di sepelekke..
       Em         Am
 dadi uwong ojo bingung..
           D          G
 yen matur ampun kelintun..

Musik : G..D..C D G..
        Am..Em..C D G..

G                 D
wes cukup.. cukup semene..
 C           D          G
atiku kadung wes ajur mumur..
      Am
nggrentes roso iki..
      Em
yen kelingan sliramu..
     C        D
dewe ora.. bakal dadi siji..

Reff :
        G             C
 aku pancen.. koyo ngene..
          D         G
 sugeh bondo ora nduwe..
          Em       Am
 nanging ati iki suci..
          D          G
 bakal njogo tekan mati..

       G            C
 opo kudu.. koyo ngene..
        D         G
 uripku di sepelekke..
       Em         Am
 dadi uwong ojo bingung..
           D          G
 yen matur ampun kelintun..

        G             C
 aku pancen.. koyo ngene..
          D         G
 sugeh bondo ora nduwe..
          Em       Am
 nanging ati iki suci..
          D          G
 bakal njogo tekan mati..

       G            C
 opo kudu.. koyo ngene..
        D         G
 uripku di sepelekke..
       Em         Am
 dadi uwong ojo bingung..
           D          G
 yen matur ampun kelintun..
       Em         Am
 dadi uwong ojo bingung..
           D          G
 yen matur ampun kelintun..

Outro : G C D G
        Em Am D G
        G C D G
        Em Am D G..

Chord Kelintun (Dadi Uwong Ojo Bingung) - Yolland Ichis

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Yolland Ichis
  •