Kunci Gitar Intan Shinta - Bapak

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C F G..

C
isih kelingan..
       Em
naliko mbiyen digendong..
  F            G         C
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  Dm
senajan awak sayah..
        Am
ananing katone bungah..
E
ora tau ngetokke yen susah..

Int. F G

 C
ora ngerti wayah..
         Em
anggonmu kudu nglabuhi..
  F            G        C
butuh.. anak bojo dicukupi..
Dm
lungo isih peteng..
            Am
mung kanggo maregi weteng..
  E
senajan sabukmu diiket kenceng..

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

Musik : F C Dm E..

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

F
semareo bapak..
        C
dungo seko anak-anak..
  Dm                    E
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro : Am G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A B..

E
isih kelingan..
       G#m
naliko mbiyen digendong..
  A            B         E
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  F#m
senajan awak sayah..
        C#m
ananing katone bungah..
G#
ora tau ngetokke yen susah..

Int. A B

 E
ora ngerti wayah..
         G#m
anggonmu kudu nglabuhi..
  A            B        E
butuh.. anak bojo dicukupi..
F#m
lungo isih peteng..
            C#m
mung kanggo maregi weteng..
  G#
senajan sabukmu diiket kenceng..

B                 E
 sak temene aku durung kuat dewe..
F#m                  C#m
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
B                   E
 piye maneh iki wis dadi takdire..
F#m                      G#
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E             G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E          G#
 mugo mbesuk dadi siji..

Musik : A E F#m G#..

B                 E
 sak temene aku durung kuat dewe..
F#m                  C#m
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
B                   E
 piye maneh iki wis dadi takdire..
F#m                      G#
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E             G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E          G#
 mugo mbesuk dadi siji..

 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E             G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E          G#
 mugo mbesuk dadi siji..

A
semareo bapak..
        E
dungo seko anak-anak..
  F#m                   G#
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro : C#m B E..

Chord Intan Shinta - Bapak

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Intan Shinta
  •