Kunci Gitar Ichlasul.S - Lambemu Ramutu

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F Fm G..

C        G          Am
 kowe njaluk aku ngono
        G          F
kowe njaluk aku ngene..
       C           Dm
kabeh uwes tak lakoni
          G           C  G
neng ra tau mbok hargai..

C       G        Am
 jaremu ameh gemati
          G           F
neng ra tau ngrumangsani..
        C           Dm
pingine menang sendiri
      G              C  G
gelo ati sing tak olehi..

Reff :
      C
 lambemu cen ra mutu
          Am
 mung marai nggerus atiku
     Dm
 jaremu aku sliramu
         G
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      C
 wes uwes ra sah kesusu
           Am
 aku wes reti piye polahmu
       Dm
 jebul sayangku kuwi kleru
            G              (C)
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

Musik : C G Am Em
        F Fm G..

C        G          Am
 kowe njaluk aku ngono
        G          F
kowe njaluk aku ngene..
       C           Dm
kabeh uwes tak lakoni
          G           C
neng ra tau mbok hargai..

C       G        Am
 jaremu ameh gemati
        G             F
neng ra tau ngrumangsani..
        C           Dm
pingine menang sendiri
      G              C
gelo ati sing tak olehi..

Reff :
      C
 lambemu cen ra mutu
          Am
 mung marai nggerus atiku
     Dm
 jaremu aku sliramu
         G
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      C
 wes uwes ra sah kesusu
           Am
 aku wes reti piye polahmu
       Dm
 jebul sayangku kuwi kleru
            G               C  A
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

(overtune)
      D
 lambemu cen ra mutu
          Bm
 mung marai nggerus atiku
     Em
 jaremu aku sliramu
         A
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      D
 wes uwes ra sah kesusu
           Bm
 aku wes reti piye polahmu
       Em
 jebul sayangku kuwi kleru
            A               D 
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

 D
  cen ra mutu
          Bm
 mung marai nggerus atiku
     Em
 jaremu aku sliramu
         A
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      D
 wes uwes ra sah kesusu
           Bm
 aku wes reti piye polahmu
       Em
 jebul sayangku kuwi kleru
            A               D
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            Em     A        D  Bm
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            Em  A           G  Gm
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            D
 pelampiasanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C Cm D..

G        D          Em
 kowe njaluk aku ngono
        D          C
kowe njaluk aku ngene..
       G           Am
kabeh uwes tak lakoni
          D           G  D
neng ra tau mbok hargai..

G       D        Em
 jaremu ameh gemati
          D           C
neng ra tau ngrumangsani..
        G           Am
pingine menang sendiri
      D              G  D
gelo ati sing tak olehi..

Reff :
      G
 lambemu cen ra mutu
          Em
 mung marai nggerus atiku
     Am
 jaremu aku sliramu
         D
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      G
 wes uwes ra sah kesusu
           Em
 aku wes reti piye polahmu
       Am
 jebul sayangku kuwi kleru
            D              (G)
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

Musik : G D Em Bm
        C Cm D..

G        D          Em
 kowe njaluk aku ngono
        D          C
kowe njaluk aku ngene..
       G           Am
kabeh uwes tak lakoni
          D           G
neng ra tau mbok hargai..

G       D        Em
 jaremu ameh gemati
        D             C
neng ra tau ngrumangsani..
        G           Am
pingine menang sendiri
      D              G
gelo ati sing tak olehi..

Reff :
      G
 lambemu cen ra mutu
          Em
 mung marai nggerus atiku
     Am
 jaremu aku sliramu
         D
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      G
 wes uwes ra sah kesusu
           Em
 aku wes reti piye polahmu
       Am
 jebul sayangku kuwi kleru
            D               G  E
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

(overtune)
      A
 lambemu cen ra mutu
          F#m
 mung marai nggerus atiku
     Bm
 jaremu aku sliramu
         E
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      A
 wes uwes ra sah kesusu
           F#m
 aku wes reti piye polahmu
       Bm
 jebul sayangku kuwi kleru
            E              (A)
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..

 A
  cen ra mutu
          F#m
 mung marai nggerus atiku
     Bm
 jaremu aku sliramu
         E
 jebul kowe nyanding ro koncoku..

      A
 wes uwes ra sah kesusu
           F#m
 aku wes reti piye polahmu
       Bm
 jebul sayangku kuwi kleru
            E               A
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            Bm     E        A  F#m
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            Bm  E           D  Dm
 aku mung dadi.. pelampiasanmu..
            A
 pelampiasanmu..

Chord Ichlasul.S - Lambemu Ramutu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ichlasul.S
  •