Kunci Gitar Ega Agtusyana Putri - Gemati

Transpose:
Intro : Am G F C
        Dm E Am..

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C -G/B
seko njero ati..
  Am          Em
rabakal tak siakno
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
        F         C -G/B
senajan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo
   F       G
ra ono liyane..

 Am          Em
udan panas susah seneng
      F           C  G/B
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
       F        G
nggawe mari laraku..

Reff :
         C             G
 matur suwun wis ngancani..
     Am       Em
 aku tekan saiki..
         F         C
 wis nggawe aku nyaman..
     Dm       G
 tresnamu tenanan..

 C               G
 kabeh crito lan kenangan..
    Am        Em
 saiki wis terlupakan..
   F           C
 bebarengan nyawiji..
    Dm        G         C
 sliramu sing luwih gemati..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm..G..

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C -G/B
seko njero ati..
  Am          Em
rabakal tak siakno
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
        F         C -G/B
senajan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo
   F       G
ra ono liyane..

 Am          Em
udan panas susah seneng
      F    G        C
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
       F        G
nggawe mari laraku..

Reff :
         C             G
 matur suwun wis ngancani..
     Am       Em
 aku tekan saiki..
         F         C
 wis nggawe aku nyaman..
     Dm       G
 tresnamu tenanan..

 C               G
 kabeh crito lan kenangan..
    Am        Em
 saiki wis terlupakan..
   F           C
 bebarengan nyawiji..
    Dm        G         C
 sliramu sing luwih gemati..

         C             G
 matur suwun wis ngancani..
     Am       Em
 aku tekan saiki..
         F         C
 wis nggawe aku nyaman..
     Dm       G
 tresnamu tenanan..

 C               G
 kabeh crito lan kenangan..
    Am        Em
 saiki wis terlupakan..
   F           C
 bebarengan nyawiji..
    Dm        G         C
 sliramu sing luwih gemati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m C# B F#
        G#m A# D#m..

D#m         A#m
tresno sing tulus..
  B         F# -C#/F
seko njero ati..
  D#m         A#m
rabakal tak siakno
       B          C#
nganti tekaning pati..

   D#m           A#m
percoyoku kanggo sliramu
        B         F# -C#/F
senajan adoh paranmu..
 D#m            A#m
atimu bakal tak jogo
   B       C#
ra ono liyane..

 D#m         A#m
udan panas susah seneng
      B           F# -C#/F
dilakoni bareng-bareng..
 D#m         A#m
esem lan guyumu..
       B        C#
nggawe mari laraku..

Reff :
         F#            C#
 matur suwun wis ngancani..
     D#m      A#m
 aku tekan saiki..
         B         F#
 wis nggawe aku nyaman..
     G#m      C#
 tresnamu tenanan..

 F#              C#
 kabeh crito lan kenangan..
    D#m       A#m
 saiki wis terlupakan..
   B           F#
 bebarengan nyawiji..
    G#m       C#        F#
 sliramu sing luwih gemati..

Musik : F# C# D#m A#m
        B F# G#m C#
        F# C# D#m A#m
        B F# G#m..C#..

D#m         A#m
tresno sing tulus..
  B         F# -C#/F
seko njero ati..
  D#m         A#m
rabakal tak siakno
       B          C#
nganti tekaning pati..

   D#m           A#m
percoyoku kanggo sliramu
        B         F# -C#/F
senajan adoh paranmu..
 D#m            A#m
atimu bakal tak jogo
   B       C#
ra ono liyane..

 D#m         A#m
udan panas susah seneng
      B    C#       F#
dilakoni bareng-bareng..
 D#m         A#m
esem lan guyumu..
       B        C#
nggawe mari laraku..

Reff :
         F#            C#
 matur suwun wis ngancani..
     D#m      A#m
 aku tekan saiki..
         B         F#
 wis nggawe aku nyaman..
     G#m      C#
 tresnamu tenanan..

 F#              C#
 kabeh crito lan kenangan..
    D#m       A#m
 saiki wis terlupakan..
   B           F#
 bebarengan nyawiji..
    G#m       C#        F#
 sliramu sing luwih gemati..

         F#            C#
 matur suwun wis ngancani..
     D#m      A#m
 aku tekan saiki..
         B         F#
 wis nggawe aku nyaman..
     G#m      C#
 tresnamu tenanan..

 F#              C#
 kabeh crito lan kenangan..
    D#m       A#m
 saiki wis terlupakan..
   B           F#
 bebarengan nyawiji..
    G#m       C#        F#
 sliramu sing luwih gemati..
Facebook
Twitter

Chord Ega Agtusyana Putri - Gemati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ega Agtusyana Putri
  •