Kunci Gitar Dafskuy Musik - Raono Benere

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F..Em Am Dm G C..

   C      G        Am     G
mbiyen.. aku sing berjuang..
  F           G            C
demi koe sing tak gadang-gadang..
   F      G        Em   Am
mantepke ati.. lan pikiran..
  Dm        G        C
mugo awak dewe iso bebarengan..

Int. F G C..

   C              G        Am   G
ngelus dodo.. lan njaluk dedongo..
  F             G            C
mugo di paringi dalan sing ombo..
  Dm     G         Em       Am
tangise ati.. ora iso di apusi..
     Dm       G             C    C7
nyatane koe lungo ninggalke janji..

Reff :
  F          G
 aku mundur aku ngalah
  Em          Am
 aku wes ra betah..
   Dm          G           C  C7
 maju mundur..onone mung salah..

   F             G
 yowes tak iklas-iklasne
            Em      Am
 yen pancen udu jodone..
  Dm         G          F-Em-Dm-C
 awak dewe.. kekancan wae..

Musik : Am..Dm Bb G..
        F G Em Am
        Dm..G..C..

   C              G        Am   G
ngelus dodo.. lan njaluk dedongo..
  F             G            C
mugo di paringi dalan sing ombo..
  Dm     G         Em       Am
tangise ati.. ora iso di apusi..
     Dm       G             C    C7 C
nyatane koe lungo ninggalke janji..

Reff :
  F          G
 aku mundur aku ngalah
  Em          Am
 aku wes ra betah..
   Dm          G           C  C7
 maju mundur..onone mung salah..

   F             G
 yowes tak iklas-iklasne
            Em      Am
 yen pancen udu jodone..
  Dm       G          C
 awak dewe kekancan wae..

  F          G
 aku mundur aku ngalah
  Em        Am
 aku wes ra betah..
   Dm          G           C  C7
 maju mundur..onone mung salah..

   F             G
 yowes tak iklas-iklasne
            Em      Am
 yen pancen udu jodone..
  Dm         G          C
 awak dewe.. kekancan wae..
  Dm         G          C 
 awak dewe.. kekancan wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..F#m Bm Em A Dsus4 D..

   D      A        Bm     A
mbiyen.. aku sing berjuang..
  G           A            D
demi koe sing tak gadang-gadang..
   G      A        F#m  Bm
mantepke ati.. lan pikiran..
  Em        A        D
mugo awak dewe iso bebarengan..

Int. G A D..

   D              A        Bm   A
ngelus dodo.. lan njaluk dedongo..
  G             A            D
mugo di paringi dalan sing ombo..
  Em     A         F#m      Bm
tangise ati.. ora iso di apusi..
     Em       A             D    D7
nyatane koe lungo ninggalke janji..

Reff :
  G          A
 aku mundur aku ngalah
  F#m         Bm
 aku wes ra betah..
   Em          A           D  D7
 maju mundur..onone mung salah..

   G             A
 yowes tak iklas-iklasne
            F#m     Bm
 yen pancen udu jodone..
  Em         A          G-F#m-Em-D
 awak dewe.. kekancan wae..

Musik : Bm..Em C A..
        G A F#m Bm
        Em..A..D..

   D              A        Bm   A
ngelus dodo.. lan njaluk dedongo..
  G             A            D
mugo di paringi dalan sing ombo..
  Em     A         F#m      Bm
tangise ati.. ora iso di apusi..
     Em       A             D    D7 D
nyatane koe lungo ninggalke janji..

Reff :
  G          A
 aku mundur aku ngalah
  F#m         Bm
 aku wes ra betah..
   Em          A           D  D7
 maju mundur..onone mung salah..

   G             A
 yowes tak iklas-iklasne
            F#m     Bm
 yen pancen udu jodone..
  Em       A          D
 awak dewe kekancan wae..

  G          A
 aku mundur aku ngalah
  F#m       Bm
 aku wes ra betah..
   Em          A           D  D7
 maju mundur..onone mung salah..

   G             A
 yowes tak iklas-iklasne
            F#m     Bm
 yen pancen udu jodone..
  Em         A          D
 awak dewe.. kekancan wae..
  Em         A          D..
 awak dewe.. kekancan wae..
Facebook
Twitter

Chord Dafskuy Musik - Raono Benere

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Dafskuy Musik
  •