Kunci Gitar Ani Arlita - Ora Ono Wektu

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C..

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Reff:
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C            F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Musik : C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C..

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Reff:
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Outro : C....

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A B E
        C#m F#m B E
        E A B E
        C#m F#m B E..

E                A
mbiyen elos wektumu..
B                  E
tresnomu mung nggo aku..
C#m              A
saiki jarang ketemu..
 B              E
opo sliramu wes jemu..

E              A
tresnomu wis belendrang..
B                 E
kowe menggok neng liyan..
C#m              A
neng omahku ra tau..
  B          E
kowe agawe galauku..

Reff:
 E               A
 uwis ora ono wektu..
          B                E
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 C#m                B
 wis tak tompo karepmu..
      A                E
 ra sayang selehno tresnomu..

 E            A
 ojo gawe loroku..
       B               E
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 C#m                   B
 mbingung samar pikiranku..
        A      B   E
 nganti awakku iki kuru..

Musik : E A B E
        C#m F#m B E
        E A B E
        C#m F#m B E..

E                A
mbiyen elos wektumu..
B                  E
tresnomu mung nggo aku..
C#m              A
saiki jarang ketemu..
 B              E
opo sliramu wes jemu..

E              A
tresnomu wis belendrang..
B                 E
kowe menggok neng liyan..
C#m              A
neng omahku ra tau..
  B          E
kowe agawe galauku..

Reff:
 E               A
 uwis ora ono wektu..
          B                E
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 C#m                B
 wis tak tompo karepmu..
      A                E
 ra sayang selehno tresnomu..

 E          A
 ojo gawe loroku..
       B               E
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 C#m                   B
 mbingung samar pikiranku..
        A      B   E
 nganti awakku iki kuru..

 E               A
 uwis ora ono wektu..
          B                E
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 C#m                B
 wis tak tompo karepmu..
      A                E
 ra sayang selehno tresnomu..

 E          A
 ojo gawe loroku..
       B               E
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 C#m                   B
 mbingung samar pikiranku..
        A      B   E
 nganti awakku iki kuru..
        A      B   E
 nganti awakku iki kuru..

Outro : E....

Chord Ani Arlita - Ora Ono Wektu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ani Arlita
  •