Kunci Gitar Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C Am F G
        C Am F G

C      Am
 tak gawe..
F         G           C
 tembang iki kanggo kowe
        Am
sing saiki..
F          G        C
 tak tresnani seko ati
     Am
tuluskan ati..
F          G               C  G
 yo mung kowe sing tak tenani..

C        Am
 duh kangmas.. 
F          G           C
 tak tompo tembangmu kuwi
       Am
sing gawe.. 
F      G         C
 atiku rasane nyaman
      Am
bakal tak jogo..
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe..

F         G
 dongakno wae.. 
   Em        Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
     Em             E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C        C7
 seneng susah bebarengan..

            F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em    E
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      Am
 mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewe..
            G              C 
 iso urip bebarengan selawase..

Musik : C..Am..Dm C G..
        Em..Am..Dm..G..C..

C        Am
 duh kangmas.. 
F          G           C
 tak tompo tembangmu kuwi
       Am
sing gawe.. 
F      G         C
 atiku rasane nyaman
      Am
bakal tak jogo..
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe..

F         G
 dongakno wae.. 
   Em        Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
        Em          E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C
 seneng susah bebarengan..

            F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em    E
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      Am
 mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewe..
            G              C
 iso urip bebarengan selawase..

Outro :
   F         G         C
cinta.. kita untuk selamanya..
   F          G        C
sampai.. kita tutup usia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E C#m A B
        E C#m A B

E      C#m
 tak gawe..
A         B           E
 tembang iki kanggo kowe
        C#m
sing saiki..
A          B        E
 tak tresnani seko ati
     C#m
tuluskan ati..
A          B               E  B
 yo mung kowe sing tak tenani..

E        C#m
 duh kangmas.. 
A          B           E
 tak tompo tembangmu kuwi
       C#m
sing gawe.. 
A      B         E
 atiku rasane nyaman
      C#m
bakal tak jogo..
A     B           E  B
 ati iki kanggo kowe..

A         B
 dongakno wae.. 
   G#m       C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
     G#m            G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E        E7
 seneng susah bebarengan..

            A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang
             G#m   G#
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      C#m
 mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewe..
            B             (E)
 iso urip bebarengan selawase..

Musik : E..C#m..F#m E B..
        G#m..C#m..F#m..B..E..

E        C#m
 duh kangmas.. 
A          B           E
 tak tompo tembangmu kuwi
       C#m
sing gawe.. 
A      B         E
 atiku rasane nyaman
      C#m
bakal tak jogo..
A     B           E  B
 ati iki kanggo kowe..

A         B
 dongakno wae.. 
   G#m       C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
        G#m         G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E
 seneng susah bebarengan..

            A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang
             G#m   G#
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      C#m
 mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewe..
            B              E
 iso urip bebarengan selawase..

Outro :
   A         B         E
cinta.. kita untuk selamanya..
   A          B        E
sampai.. kita tutup usia..
Facebook
Twitter

Chord Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Anggi Rian
  • Chord Puspita Gomy
  •