Kunci Gitar Wafi Singsing - Dilit Wae Dadi Aku

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F Em Dm G
        C G/B Am G
        F Em Dm G C..

C    G/B   Am
 wes tau dadi..
     G     F
(wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..

C  G/B    Am
 bungahe ati..
   G      F
(bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..

  Em         Am
jelas kowe lungo..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..
(aku mung nduwe roso tresno..)

Reff :
   F
 cubo dilit wae
        G
 kowe dadi aku..
          Em
 piye rasane ati iki
          Am
 kelangan sliramu..
            Dm         G
 sak pungkurmu.. aku dewe..
          C              C7
 loro rasane.. (loro rasane..)

               F
 pancen kudu pisah..
            G
 aku kudu pasrah..
           Em
 lilakke kowe aku
               Am
 pancen uwes kalah..
        Dm             G
 kowe dadi.. konco tresno..
          (F)
 jaman semono..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em Am Dm G C..

C    G/B   Am
 wes tau dadi..
     G     F
(wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..

C  G/B    Am
 bungahe ati..
   G      F
(bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..

  Em         Am
jelas kowe lungo..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..

Reff :
   F
 cubo dilit wae
        G
 kowe dadi aku..
          Em
 piye rasane ati iki
          Am
 kelangan sliramu..
            Dm         G
 sak pungkurmu.. aku dewe..
          C   C7
 loro rasane.. 

               F
 pancen kudu pisah..
            G
 aku kudu pasrah..
           Em
 lilakke kowe aku
               Am
 pancen uwes kalah..
        Dm             G
 kowe dadi.. konco tresno..
          (F)
 jaman semono..

Outro : F G C..

Chord Wafi Singsing - Dilit Wae Dadi Aku


Lihat semua :
  • Chord Wafi Singsing
  •