Kunci Gitar Tiara Linggar - Teteg Ati

Transpose:
Intro : F G C -G/B Am
        Dm..G….

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G/B        Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 C      G/B          Am       A
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        Dm                    G
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em                     Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. e..

Reff :
 F        G        C-G/B Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C   -G/B  Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         F  Fm (Am)
 sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

Int. Am..-G F..
     Am..-G F..G..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G/B        Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em          E          Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

Musik : Am G F C -G/B
        Am G F..G..

F                     G
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  F             G        C
tapi elingo cen aku sing lilo..
       F           G       C
dadi payung naliko udane teko..

Reff end :
 F        G          C  Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C  C7
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C   -G/B  Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         G
 sing nggawe atiku.. atiku tatu..

 F            G            C  Am
 senajan kowe mung nyepelekke..
          Dm       G           C  C7
 nanging ati iki tetep tak kuatke..
    F        G
 sumpah ati iki..
     C                Am
 setiyoku mung kanggo kowe
     Dm       G             C
 selawase bebarengan karo kowe..
     F        G           C    Am
 selawase ora bakal tak liyakke..
     Dm    G               F  Fm
 selawase.. tetept eteg atine..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# D# G# -D# Fm
        A#m..D#….

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 G#     D#          Fm       F
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        A#m                   D#
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. e..

Reff :
 C#       D#       G# -D# Fm
 mas.. perlu dingerteni..
         A#m       D#      G#
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     C#         D#   G#  -D# Fm
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             A#m        C# C#m (Fm)
 sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

Int. Fm..-D# C#..
     Fm..-D# C#..D#..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#      D#        Fm
atiku.. iseh roso sumpek
           F           A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm          C          Fm     F
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

Musik : Fm D# C# G# -D#
        Fm D# C#..D#..

C#                    D#
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  C#            D#       G#
tapi elingo cen aku sing lilo..
       C#          D#      G#
dadi payung naliko udane teko..

Reff end :
 C#       D#         G#  Fm
 mas.. perlu dingerteni..
         A#m       D#      G#  G#7
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     C#         D#   G#  -D# Fm
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             A#m        D#
 sing nggawe atiku.. atiku tatu..

 C#           D#           G#  Fm
 senajan kowe mung nyepelekke..
          A#m      D#          G#  G#7
 nanging ati iki tetep tak kuatke..
    C#       D#
 sumpah ati iki..
     G#               Fm
 setiyoku mung kanggo kowe
     A#m      D#            G#
 selawase bebarengan karo kowe..
     C#       D#          G#   Fm
 selawase ora bakal tak liyakke..
     A#m   D#              C# C#m
 selawase.. tetept eteg atine..

Outro : G#

Chord Tiara Linggar - Teteg Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Tiara Linggar
  •