Kunci Gitar Qasima - Kuciwo

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F Em D G..

 C          G
urip.. mung sepisan..
    Am      Em
nengopo rasane susah..
F           C
mergo seh kelingan
   Dm              G
sliramu sing tak sayang..

  C             G
sepuluh tahun nglakoni
Am      Em
ora sedelo..
   F             C
ra bakal gampang lali
  Dm         G
roso tresno iki..

F       Em
kuciwo atiku 
      Dm       C
mergo di sio-sio..
F              Em
lan nyawang sliramu
  D                     C
tegel.. nyanding wong liyo..

Reff :
       C          G
 Gusti Allah nekakke kowe
 Am       Em
 mergo alesan..
       F            Em
 Gusti Allah nglungake kowe
 D        G
 mergo alesan..

     C             G
 tak cobane ben ra kuciwo
   Am          Em
 senajan wes kadung lara..
 F         Em    
 mugo loro iki.. 
 Dm        G
 ra saklawase..
        (C)
 amung sedelo..

Musik : C G Am Em
        F Em Dm G
        C G Am Em
        F Em Dm G..

 C          G
urip.. mung sepisan..
    Am      Em
nengopo rasane susah..
F           C
mergo seh kelingan
   Dm            G
sliramu sing tak sayang..

  C             G
sepuluh tahun nglakoni
Am      Em
ora sedelo..
  F              C
ra bakal gampang lali
  Dm         G
roso tresno iki..

F       Em
kuciwo atiku 
      Dm       C
mergo di sio-sio..
F              Em
lan nyawang sliramu
  D                     C
tegel.. nyanding wong liyo..

Reff :
       C            G
 Gusti Allah.. nekakke kowe
 Am       Em
 mergo alesan..
       F              Em
 Gusti Allah.. nglungake kowe
 D        G
 mergo alesan..

     C             G
 tak cobane ben ra kuciwo
   Am          Em
 senajan wes kadung lara..
 F         Em    
 mugo loro iki.. 
 Dm        G
 ra saklawase..

       C          G
 Gusti Allah nekakke kowe
 Am       Em
 mergo alesan..
       F            Em
 Gusti Allah nglungake kowe
 D        G
 mergo alesan..

     C             G
 tak cobane ben ra kuciwo
   Am          Em
 senajan wes kadung lara..
 F         Em    
 mugo loro iki.. 
 Dm        G
 ra saklawase..
         C
 amung sedelo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C Bm A D..

 G          D
urip.. mung sepisan..
    Em      Bm
nengopo rasane susah..
C           G
mergo seh kelingan
   Am              D
sliramu sing tak sayang..

  G             D
sepuluh tahun nglakoni
Em      Bm
ora sedelo..
   C             G
ra bakal gampang lali
  Am         D
roso tresno iki..

C       Bm
kuciwo atiku 
      Am       G
mergo di sio-sio..
C              Bm
lan nyawang sliramu
  A                     G
tegel.. nyanding wong liyo..

Reff :
       G          D
 Gusti Allah nekakke kowe
 Em       Bm
 mergo alesan..
       C            Bm
 Gusti Allah nglungake kowe
 A        D
 mergo alesan..

     G             D
 tak cobane ben ra kuciwo
   Em          Bm
 senajan wes kadung lara..
 C         Bm    
 mugo loro iki.. 
 Am        D
 ra saklawase..
        (G)
 amung sedelo..

Musik : G D Em Bm
        C Bm Am D
        G D Em Bm
        C Bm Am D..

 G          D
urip.. mung sepisan..
    Em      Bm
nengopo rasane susah..
C           G
mergo seh kelingan
   Am            D
sliramu sing tak sayang..

  G             D
sepuluh tahun nglakoni
Em      Bm
ora sedelo..
  C              G
ra bakal gampang lali
  Am         D
roso tresno iki..

C       Bm
kuciwo atiku 
      Am       G
mergo di sio-sio..
C              Bm
lan nyawang sliramu
  A                     G
tegel.. nyanding wong liyo..

Reff :
       G            D
 Gusti Allah.. nekakke kowe
 Em       Bm
 mergo alesan..
       C              Bm
 Gusti Allah.. nglungake kowe
 A        D
 mergo alesan..

     G             D
 tak cobane ben ra kuciwo
   Em          Bm
 senajan wes kadung lara..
 C         Bm    
 mugo loro iki.. 
 Am        D
 ra saklawase..

       G          D
 Gusti Allah nekakke kowe
 Em       Bm
 mergo alesan..
       C            Bm
 Gusti Allah nglungake kowe
 A        D
 mergo alesan..

     G             D
 tak cobane ben ra kuciwo
   Em          Bm
 senajan wes kadung lara..
 C         Bm    
 mugo loro iki.. 
 Am        D
 ra saklawase..
         G
 amung sedelo..

Chord Qasima - Kuciwo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Qasima
  •