Kunci Gitar Prigel Anjarwening - Ngidam Kangen

Transpose:
Intro : Am G Am..
        F G C..
        Dm..Am..F G Am..

Am             Dm
 endah cahyane lintang..
      G         C
ugo soro..te rembulan..
Am              Dm
 dadi konco sepiku..
       E            Am     E
tansah eling esem gemuyumu..

Am               Dm
 tresnomu marang aku..
       G            C
iso nembus.. jero dodoku..
Am             Dm
 wengi iki aku kangen..
      E
netes eluhku
               Am
pengen neng sandingmu..

Int. Dm..Am..F G Am

Reff :
        Am
 neng langit lha kae
          G
 lintange podo mlaku
         Dm
 tansah anyekseni
              Am
 nandang kasmaranku..

        Am
 neng langit lha kae
        G
 rembulane katon mesem
      Dm
 sajake ngerti
                Am
 yen aku nyidam kangen..

        Dm
 nadyan abot
           Am
 lan kebak alangan
          G
 nanging ojo nganti
 Em       Am
 luntur katresnan..

Musik : Am G Am..
        F G C..
        Dm..Am..F G Am..

Am             Dm
 endah cahyane lintang..
      G         C
ugo soro..te rembulan..
Am              Dm
 dadi konco sepiku..
       E            Am     E
tansah eling esem gemuyumu..

Am               Dm
 tresnomu marang aku..
       G            C
iso nembus.. jero dodoku..
Am             Dm
 wengi iki aku kangen..
      E
netes eluhku
               Am
pengen neng sandingmu..

Int. Dm..Am..F G Am

Reff :
        Am
 neng langit lha kae
          G
 lintange podo mlaku
         Dm
 tansah anyekseni
              Am
 nandang kasmaranku..

        Am
 neng langit lha kae
        G
 rembulane katon mesem
      Dm
 sajake ngerti
                Am
 yen aku nyidam kangen..

        Dm
 nadyan abot
           Am
 lan kebak alangan
          G
 nanging ojo nganti
 Em       Am..
 luntur katresnan..

Chord Prigel Anjarwening - Ngidam Kangen


Lihat semua :
  • Chord Prigel Anjarwening
  • Chord Prigel Pangayu Anjarwening
  •