Kunci Gitar Pipit Adelia - Tego Tenan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C      F
sayang.. 
       G          C
neng endi sliramu saiki..?
Dm  G          Em
 opo kowe wes lali.. 
  A             Dm
biyen pernah janji..
            G
sehidup semati.. 
             C
saiki ngelarani..

C    F
tego.. 
        G           C
kowe gandengan karo wong liyo..
Dm     G             Em
 jelas neng ngarep moto.. 
  A        Dm
gawe ati loro..
            G
ra biso nerimo..
            C
aku disio-sio..

Reff :
            F
  janjine kowe setyo
  G         Em
  tapi kowe ngeliyo
       A          Dm
  aku mbok ge dolanan..
    G         C
  kowe tego tenan..

             F
  saiki kowe wes bedo
  G           Em
  ra tau nyongko
         A         Dm
  kowe tego ngelarani..
   G            C
  ati seng kasmaran iki..

Musik : F G Em A
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C..

C    F
tego.. 
        G           C
kowe gandengan karo wong liyo..
Dm     G             Em
 jelas neng ngarep moto.. 
  A        Dm
gawe ati loro..
            G
ra biso nerimo..
            C  C7
aku disio-sio..

Reff :
            F
  janjine kowe setyo
  G         Em
  tapi kowe ngeliyo
       A          Dm
  aku mbok ge dolanan..
    G         C
  kowe tego tenan..

             F
  saiki kowe wes bedo
  G           Em
  ra tau nyongko
         A         Dm
  kowe tego ngelarani..
   G            C      C7
  ati seng kasmaran iki..

            F
  janjine kowe setyo
  G         Em
  tapi kowe ngeliyo
       A          Dm
  aku mbok ge dolanan..
    G         C
  kowe tego tenan..

             F
  saiki kowe wes bedo
  G           Em
  ra tau nyongko
         A         Dm
  kowe tego ngelarani..
   G            C
  ati seng kasmaran iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E..

E      A
sayang.. 
       B          E
neng endi sliramu saiki..?
F#m  B          G#m
 opo kowe wes lali.. 
  C#            F#m
biyen pernah janji..
            B
sehidup semati.. 
             E
saiki ngelarani..

E    A
tego.. 
        B           E
kowe gandengan karo wong liyo..
F#m    B             G#m
 jelas neng ngarep moto.. 
  C#       F#m
gawe ati loro..
            B
ra biso nerimo..
            E
aku disio-sio..

Reff :
            A
  janjine kowe setyo
  B         G#m
  tapi kowe ngeliyo
       C#         F#m
  aku mbok ge dolanan..
    B         E
  kowe tego tenan..

             A
  saiki kowe wes bedo
  B           G#m
  ra tau nyongko
         C#        F#m
  kowe tego ngelarani..
   B            E
  ati seng kasmaran iki..

Musik : A B G#m C#
        F#m B E..
        A B G#m C#
        F#m B E..

E    A
tego.. 
        B           E
kowe gandengan karo wong liyo..
F#m    B             G#m
 jelas neng ngarep moto.. 
  C#       F#m
gawe ati loro..
            B
ra biso nerimo..
            E E7
aku disio-sio..

Reff :
            A
  janjine kowe setyo
  B         G#m
  tapi kowe ngeliyo
       C#         F#m
  aku mbok ge dolanan..
    B         E
  kowe tego tenan..

             A
  saiki kowe wes bedo
  B           G#m
  ra tau nyongko
         C#        F#m
  kowe tego ngelarani..
   B            E      E7
  ati seng kasmaran iki..

            A
  janjine kowe setyo
  B         G#m
  tapi kowe ngeliyo
       C#         F#m
  aku mbok ge dolanan..
    B         E
  kowe tego tenan..

             A
  saiki kowe wes bedo
  B           G#m
  ra tau nyongko
         C#        F#m
  kowe tego ngelarani..
   B            E
  ati seng kasmaran iki..

Chord Pipit Adelia - Tego Tenan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pipit Adelia
  •