Kunci Gitar Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am F G C G..

  C      G          Am  G
kowe.. teko mung sedelo..
   F               G        C
nanging.. nggawe loro selawase..
      Dm         G      Em          Am
tak cobo nglalekake.. nanging ora biso..
 F            G          C     G
aku ra ngerti sing tak rasakke..

   C            G         Am    G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F           G           C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm      G     Em          Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F              G          C   G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    F           G          Em  Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F         G         C  C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F        G        C-G/B-Am-G
 wes semene wae perjuangane..
    F            G      C    G
 crito tresnaku, aku ro kowe..

Musik : F G Em Am F G C C7     
        F G Em Am F G C G..

   C            G         Am    G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F           G           C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm      G     Em          Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F              G          C   G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    F           G          Em  Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F         G         C  C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F        G        C  Am
 wes semene wae perjuangane..
    F            G      C    C7
 crito tresnaku, aku ro kowe..

 F         G            Em  Am
 Gusti.. kulo sampun pasrah..
     F        G       C  C7
 yen pancen.. iki dalane..
       F    G          C-G/B-Am
 tresnane.. koyo ngene akhire..
   F           G       C
 mugo kowe bahagia selawase..
   F           G         C
 mugo kowe bahagia ro liane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m A B E B..

  E      B          C#m  B
kowe.. teko mung sedelo..
   A               B        E
nanging.. nggawe loro selawase..
      F#m        B      G#m         C#m
tak cobo nglalekake.. nanging ora biso..
 A            B          E     B
aku ra ngerti sing tak rasakke..

   E            B         C#m   B
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       A           B           E
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       F#m     B     G#m         C#m
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  A              B          E   B
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    A           B          G#m C#m
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     A         B         E  E7
 yen pancen ra biso nduweni..
       A        B        E-B/D#-C#m-B
 wes semene wae perjuangane..
    A            B      E    B
 crito tresnaku, aku ro kowe..

Musik : A B G#m C#m A B E E7 (2x)
        A B G#m C#m A B E B..

   E            B         C#m   B
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       A           B           E
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       F#m     B     G#m         C#m
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  A              B          E   B
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    A           B          G#m C#m
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     A         B         E  E7
 yen pancen ra biso nduweni..
       A        B        E  C#m
 wes semene wae perjuangane..
    A            B      E    E7
 crito tresnaku, aku ro kowe..

 A         B            G#m C#m
 Gusti.. kulo sampun pasrah..
     A        B       E  E7
 yen pancen.. iki dalane..
       A    B          E-B/D#-C#m
 tresnane.. koyo ngene akhire..
   A           B       E
 mugo kowe bahagia selawase..
   A           B         E
 mugo kowe bahagia ro liane..
Facebook
Twitter

Chord Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Omah Nguyu
  •