Kunci Gitar Nanda Sari - Omah Suwung

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : D G Am..
        D Am D G..

             D
riwayat omah suwung..
       G                   Am
mbukak crito wong yen lagi gandrung..
                   D
ono panggonan kang nisto..
    Am     D          Am   G
aku kowe biso gandeng roso..

            D
pawitan ati suci..
    G                  Am
donoroso wis nunggal sawiji..
                    D
wismo kang kebak prasasti..
       Am     D       G
wirang isin podo di lakoni..

Reff :
                   G
 omah suwung tanpo dimar
                        Am
 yen tresnaku ora bakal udar..
                   G
 omah suwung tanpo lawang..
                        Am 
 yen tresnaku ora bakal ilang..

                D
 pean nggeget latiku..
       G                 Am
 kok pasrahke jiwo lan ragamu..
                  D
 manuk sriti podo nyawang..
      Am          D      G
 omah suwung kang dadi kenangan..

Musik : D G Am..
        D Am D G..

             D
riwayat omah suwung..
       G                   Am
mbukak crito wong yen lagi gandrung..
                   D
ono panggonan kang nisto..
    Am     D          Am   G
aku kowe biso gandeng roso..

            D
pawitan ati suci..
    G                  Am
donoroso wis nunggal sawiji..
                    D
wismo kang kebak prasasti..
       Am     D       G
wirang isin podo di lakoni..

Reff :
                   G
 omah suwung tanpo dimar
                        Am
 yen tresnaku ora bakal udar..
                   G
 omah suwung tanpo lawang..
                        Am 
 yen tresnaku ora bakal ilang..

                D
 pean nggeget latiku..
       G                 Am
 kok pasrahke jiwo lan ragamu..
                  D
 manuk sriti podo nyawang..
      Am          D      G
 omah suwung kang dadi kenangan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A Bm..
        E Bm E A..

             E
riwayat omah suwung..
       A                   Bm
mbukak crito wong yen lagi gandrung..
                   E
ono panggonan kang nisto..
    Bm     E          Bm   A
aku kowe biso gandeng roso..

            E
pawitan ati suci..
    A                  Bm
donoroso wis nunggal sawiji..
                    E
wismo kang kebak prasasti..
       Bm     E       A
wirang isin podo di lakoni..

Reff :
                   A
 omah suwung tanpo dimar
                        Bm
 yen tresnaku ora bakal udar..
                   A
 omah suwung tanpo lawang..
                        Bm 
 yen tresnaku ora bakal ilang..

                E
 pean nggeget latiku..
       A                 Bm
 kok pasrahke jiwo lan ragamu..
                  E
 manuk sriti podo nyawang..
      Bm          E      A
 omah suwung kang dadi kenangan..

Musik : E A Bm..
        E Bm E A..

             E
riwayat omah suwung..
       A                   Bm
mbukak crito wong yen lagi gandrung..
                   E
ono panggonan kang nisto..
    Bm     E          Bm   A
aku kowe biso gandeng roso..

            E
pawitan ati suci..
    A                  Bm
donoroso wis nunggal sawiji..
                    E
wismo kang kebak prasasti..
       Bm     E       A
wirang isin podo di lakoni..

Reff :
                   A
 omah suwung tanpo dimar
                        Bm
 yen tresnaku ora bakal udar..
                   A
 omah suwung tanpo lawang..
                        Bm 
 yen tresnaku ora bakal ilang..

                E
 pean nggeget latiku..
       A                 Bm
 kok pasrahke jiwo lan ragamu..
                  E
 manuk sriti podo nyawang..
      Bm          E      A
 omah suwung kang dadi kenangan..

Chord Nanda Sari - Omah Suwung

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Nanda Sari
  •