Kunci Gitar Luki Safara - Ninggal Lungo

Transpose:
Capo di fret 2 Intro : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C…. C G Am G semilir angin.. wengi iki.. F ngangetno dodo G C seng lagi rindu ati.. Dm Am netes eluh banyu udan.. Dm Am iso nggawe kahanan.. F G C lilo aku negesne crito kahanan.. C G Am G ati iki mengharap kowe kelingan.. F marang tresnaku sing G C lilo mbok tinggalkan.. Dm Am wes kadung sayang sayange.. Dm Am wes kadung jeru jerune.. F G C janji suci tego mbok blenjani.. (ji ro lu pat) Reff : F G Em aku tresno tansah mbok apusi Am Dm tresno iki ora bali.. G C aku ngenteni kowe nong endi.. F G Em aku lilo kowe ninggal lungo.. Am Dm ati iki ra kuciwo.. G C jodoh mati marang Kuoso.. Musik : C….. F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C G Am G ati iki mengharap kowe kelingan.. F marang tresnaku sing G C lilo mbok tinggalkan.. Dm Am wes kadung sayang sayange.. Dm Am wes kadung jeru jerune.. F G C janji suci tego mbok blenjani.. Reff : F G Em aku tresno tansah mbok apusi Am Dm tresno iki ora bali.. G C aku ngenteni kowe nong endi.. F G Em aku lilo kowe ninggal lungo.. Am Dm ati iki ra kuciwo.. G C jodoh mati marang Kuoso.. F G Em aku tresno tansah mbok apusi Am Dm tresno iki ora bali.. G C aku ngenteni kowe nong endi.. F G Em aku lilo kowe ninggal lungo.. Am Dm ati iki ra kuciwo.. G C jodoh mati marang Kuoso..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : G A F#m Bm Em A D.. G A F#m Bm Em A D…. D A Bm A semilir angin.. wengi iki.. G ngangetno dodo A D seng lagi rindu ati.. Em Bm netes eluh banyu udan.. Em Bm iso nggawe kahanan.. G A D lilo aku negesne crito kahanan.. D A Bm A ati iki mengharap kowe kelingan.. G marang tresnaku sing A D lilo mbok tinggalkan.. Em Bm wes kadung sayang sayange.. Em Bm wes kadung jeru jerune.. G A D janji suci tego mbok blenjani.. (ji ro lu pat) Reff : G A F#m aku tresno tansah mbok apusi Bm Em tresno iki ora bali.. A D aku ngenteni kowe nong endi.. G A F#m aku lilo kowe ninggal lungo.. Bm Em ati iki ra kuciwo.. A D jodoh mati marang Kuoso.. Musik : D….. G A F#m Bm Em A D.. G A F#m Bm Em A D.. D A Bm A ati iki mengharap kowe kelingan.. G marang tresnaku sing A D lilo mbok tinggalkan.. Em Bm wes kadung sayang sayange.. Em Bm wes kadung jeru jerune.. G A D janji suci tego mbok blenjani.. Reff : G A F#m aku tresno tansah mbok apusi Bm Em tresno iki ora bali.. A D aku ngenteni kowe nong endi.. G A F#m aku lilo kowe ninggal lungo.. Bm Em ati iki ra kuciwo.. A D jodoh mati marang Kuoso.. G A F#m aku tresno tansah mbok apusi Bm Em tresno iki ora bali.. A D aku ngenteni kowe nong endi.. G A F#m aku lilo kowe ninggal lungo.. Bm Em ati iki ra kuciwo.. A D jodoh mati marang Kuoso..

Chord Luki Safara - Ninggal Lungo


Lihat semua :
  • Chord Luki Safara
  •