Kunci Gitar Katulistiva - Wes Tak Perjuangke

Transpose:
Intro : C G/B Bb F/A
        Fm..

   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am      Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Reff :
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..

       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..

Musik : C G/B Am G
        F Em Dm G..

   C           G
mbiyen kowe janji
        Am    Em
sak jerone ati..
   F            G
mbiyen kowe tresno..
C
tanpo wong liyo..

   C        G
rembulane wengi
            Am     Em
sing tansah nyekseni..
  F
cerito asmoro..
G
jaman semono..

  C        G
nanging saiki
             Am      Em
mung nggerus ning ati..
 F           G
aku ora nyongko..
     C
mung mbok sio-sio..

    C          G
senadyan rogo iki
         Am     Em
wes ra dadi siji..
 F
aku kudu lilo..
  G
kudu tak ikhlasno..

Reff :
         C     G/B
 wes tak re..wangi
    Am        G
 kerjo awan wengi
       F   Em
 golek rejeki..
    Dm         G
 kanti ikhlas ati..

       C      G/B
 kok kowe.. tego..
    Am           G
 mlaku ro wong liyo
        F        Em
 ninggalno aku lungo
   Dm     G        C
 gawe aku keloro-loro..

       Am    Em
yo wes minggato
  F           C
lungo tanpo duso
      Am    Em
cukup tekan semene
  F
kowe..
        G               C
sing mbiyen tak perjuangke..
  F
kowe..
        G              (C)
sing mbiyen tak perjuangke..

Outro : C G/B Am G
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E/G# G D/F#
        Dm..

   A           E
mbiyen kowe janji
        F#m   C#m
sak jerone ati..
   D            E
mbiyen kowe tresno..
A
tanpo wong liyo..

   A        E
rembulane wengi
            F#m     C#m
sing tansah nyekseni..
  D
cerito asmoro..
E
jaman semono..

  A        E
nanging saiki
             F#m     C#m
mung nggerus ning ati..
 D           E
aku ora nyongko..
     A
mung mbok sio-sio..

    A          E
senadyan rogo iki
         F#m    C#m
wes ra dadi siji..
 D
aku kudu lilo..
  E
kudu tak ikhlasno..

Reff :
         A     E/G#
 wes tak re..wangi
    F#m       E
 kerjo awan wengi
       D   C#m
 golek rejeki..
    Bm         E
 kanti ikhlas ati..

       A      E/G#
 kok kowe.. tego..
    F#m          E
 mlaku ro wong liyo
        D        C#m
 ninggalno aku lungo
   Bm     E        A
 gawe aku keloro-loro..

Musik : A E/G# F#m E
        D C#m Bm E..

   A           E
mbiyen kowe janji
        F#m   C#m
sak jerone ati..
   D            E
mbiyen kowe tresno..
A
tanpo wong liyo..

   A        E
rembulane wengi
            F#m    C#m
sing tansah nyekseni..
  D
cerito asmoro..
E
jaman semono..

  A        E
nanging saiki
             F#m     C#m
mung nggerus ning ati..
 D           E
aku ora nyongko..
     A
mung mbok sio-sio..

    A          E
senadyan rogo iki
         F#m    C#m
wes ra dadi siji..
 D
aku kudu lilo..
  E
kudu tak ikhlasno..

Reff :
         A     E/G#
 wes tak re..wangi
    F#m       E
 kerjo awan wengi
       D   C#m
 golek rejeki..
    Bm         E
 kanti ikhlas ati..

       A      E/G#
 kok kowe.. tego..
    F#m          E
 mlaku ro wong liyo
        D        C#m
 ninggalno aku lungo
   Bm     E        A
 gawe aku keloro-loro..

       F#m   C#m
yo wes minggato
  D           A
lungo tanpo duso
      F#m   C#m
cukup tekan semene
  D
kowe..
        E               A
sing mbiyen tak perjuangke..
  D
kowe..
        E              (A)
sing mbiyen tak perjuangke..

Outro : A E/G# F#m E
        A..

Chord Katulistiva - Wes Tak Perjuangke

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Katulistiva
  •