Kunci Gitar Jogjakustik15 - Nggendak

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..C..
        F..C..G..C..G..

        C               G
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          G              C   C7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     F                C
ora ono.. niat nggo dolanan..
        G                C      G
jebul koe.. malah sing konangan..

        C               G
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     G                  C   C7
ngakune sih.. mung kekancan..
          F                 C
lha kok petukan.. neng prapatan..
           G              C     C7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Reff :
          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G          C
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

Musik : F G C A
        Dm G C G..

        C               G
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          G              C   C7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     F                C
ora ono.. niat nggo dolanan..
        G                C      G
jebul koe.. malah sing konangan..

        C               G
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     G                  C   C7
ngakune sih.. mung kekancan..
          F                 C
lha kok petukan.. neng prapatan..
           G              C     C7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Reff :
          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G          C   C7
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

          F              C
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        G                    C   C7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        F             Em      Am
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Dm             G           C
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..D..
        G..D..A..D..A..

        D               A
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          A              D   D7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     G                D
ora ono.. niat nggo dolanan..
        A                D      A
jebul koe.. malah sing konangan..

        D               A
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     A                  D   D7
ngakune sih.. mung kekancan..
          G                 D
lha kok petukan.. neng prapatan..
           A              D     D7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Reff :
          G              D
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        A                    D   D7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        G             F#m     Bm
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Em             A          D
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

Musik : G A D B
        Em A D A..

        D               A
tiwas sayang.. ora sembarangan..
          A              D   D7
kadung cinta.. cinta tenanan..
     G                D
ora ono.. niat nggo dolanan..
        A                D      A
jebul koe.. malah sing konangan..

        D               A
pamit dolan.. tapi ro lanangan..
     A                  D   D7
ngakune sih.. mung kekancan..
          G                 D
lha kok petukan.. neng prapatan..
           A              D     D7
bangjo nggodean.. mesra-mesraan..

Reff :
          G              D
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        A                    D   D7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        G             F#m     Bm
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Em             A          D   D7
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

          G              D
 wes berjuang.. nggo tenanan..
        A                    D   D7
 tego tenan.. kowe dadi gendakan..
        G             F#m     Bm
 mugo dadi.. piwulang uripku iki..
   Em             A           D
 sesuk-sesuk ra bakal tak baleni..

Chord Jogjakustik15 - Nggendak

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Jogjakustik15
  •