Kunci Gitar Irenne Ghea - Ono Loro Tresno

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Am F G..

    C                        Am
wes tak cobo nglalekke jenengmu..
              Dm G
neng njero atiku..
    C                    Am
wes tak cobo menjauh darimu..
          Dm                  G
agar aku iso.. nglalekke sliramu..

Reff :
         C                Am
 jujur wae.. aku iseh tresno sliramu..
         Dm             G
 jujur wae.. aku iseh sayang kamu..
   Em                   Am
 nanging opo mungkin.. ono loro tresno..
      Dm                 G
 neng njero atiku.. neng njero atimu..

Musik : C Em F G
        C Em F G

   C                 Am
saktenane aku ra iso ngapusi..
                Dm G
seh tresno sliramu..

Reff :
         C          Am
 jujur wae.. aku ra ngapusi..
            Dm                  G
 mergo sliramu.. sing tak tresnani..
         Em                    Am
 jujur wae.. aku ra iso nglalekke..
        Dm                  G
 awan bengi.. kelingan sliramu..

Musik : C Em F G
        C Em F G

Reff :
         C                Am
 jujur wae.. aku iseh tresno sliramu..
         Dm             G
 jujur wae.. aku iseh sayang kamu..
   Em                   Am
 nanging opo mungkin.. ono loro tresno..
      Dm                 G
 neng njero atiku.. neng njero atimu..

         C              Am
 jujur wae.. aku iseh kangen sliramu..
         Dm                  G
 jujur wae.. aku iseh mung karo kamu..
   Em                       Am
 nanging opo mungkin.. ndek iso sesanding..
  Dm                    G
 aku ono sing nduwe.. kowe ono liyane..
         C
 jujur wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm G A..

    D                        Bm
wes tak cobo nglalekke jenengmu..
              Em  A
neng njero atiku..
    D                    Bm
wes tak cobo menjauh darimu..
          Em                  A
agar aku iso.. nglalekke sliramu..

Reff :
         D                Bm
 jujur wae.. aku iseh tresno sliramu..
         Em             A
 jujur wae.. aku iseh sayang kamu..
   F#m                  Bm
 nanging opo mungkin.. ono loro tresno..
      Em                 A
 neng njero atiku.. neng njero atimu..

Musik : D F#m G A
        D F#m G A

   D                 Bm
saktenane aku ra iso ngapusi..
                Em  A
seh tresno sliramu..

Reff :
         D          Bm
 jujur wae.. aku ra ngapusi..
            Em                  A
 mergo sliramu.. sing tak tresnani..
         F#m                   Bm
 jujur wae.. aku ra iso nglalekke..
        Em                  A
 awan bengi.. kelingan sliramu..

Musik : D F#m G A
        D F#m G A

Reff :
         D                Bm
 jujur wae.. aku iseh tresno sliramu..
         Em             A
 jujur wae.. aku iseh sayang kamu..
   F#m                  Bm
 nanging opo mungkin.. ono loro tresno..
      Em                 A
 neng njero atiku.. neng njero atimu..

         D              Bm
 jujur wae.. aku iseh kangen sliramu..
         Em                  A
 jujur wae.. aku iseh mung karo kamu..
   F#m                      Bm
 nanging opo mungkin.. ndek iso sesanding..
  Em                    A
 aku ono sing nduwe.. kowe ono liyane..
         D
 jujur wae..
Facebook
Twitter

Chord Irenne Ghea - Ono Loro Tresno


Lihat semua :
  • Chord Irenne Ghea
  •