Kunci Gitar Ilham Putra Sanjaya - Ditinggal Pacar

Transpose:
Intro : C..Em..Dm..G..
        C..Em..Dm..G..C..

        C
udan grimis ora uwis-uwis
    Em
aku mlaku karo nangis
 F               G
ati iki koyo di iris..

     C
jembare kutho semarang
     Em
dadi saksi kirim layang
  F                  G
seprene aku tansah kelingan..

    F           G
nganti mongso ketigo
Em     Am
kowe ora teko
  F       G              C
lungomu.. mung ninggalke loro..

Int. F..Em..Dm G C..

Reff :
       C      G           F
 tak lakoni.. kanti iklas ati..
    Dm        G      C
 sliramu.. saiki.. ono ngendi..
       F           G
 tak rewangi teles kebes
 Em        Am
 numpak motor iki
   F       G           C
 lungomu.. mung gawe loro ati..

        C
udan grimis ora uwis-uwis
      Em
ati gelo koyo di iris
    F               G
di iris.. koyo roti lapis
       C
tambah ke kiris..

Musik : Dm..G..F..Em..
        F..G..F..Dm G C..

     C
jembare kutho semarang
     Em
dadi saksi kirim layang
  F                  G
seprene aku tansah kelingan..

    F           G
nganti mongso ketigo
Em     Am
kowe ora teko
  F       G              C
lungomu.. mung ninggalke loro..

Int. F..Em..Dm G C..

Reff :
       C      G           F
 tak lakoni.. kanti iklas ati..
    Dm        G      C
 sliramu.. saiki.. ono ngendi..
       F           G
 tak rewangi teles kebes
 Em        Am
 numpak motor iki
   F       G           C
 lungomu.. mung gawe loro ati..

        C
udan grimis ora uwis-uwis
      Em
ati gelo koyo di iris
    F               G
di iris.. koyo roti lapis
       C
tambah ke kiris..

Chord Ilham Putra Sanjaya - Ditinggal Pacar

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ilham Putra Sanjaya
  •