Kunci Gitar Dinda Dewi - Pedote Benik Klambi

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C Em F G
        C Em F G

C               Em
 umpomo sih iso didandani..
F           G
 gawe opo golek ganti..
Am         Em
 ibarate pedote benik klambi
      F                 G
kabeh kuwi sih iso didondomi..

C               Em
 kenopo sliramu ra ngerteni..
F               G
 sing tak karepake ati..
Am             Em
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  F                          G
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

Reff :
  C                 Em
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  F                 G
 awan bengi ra ono bature..
   C            Em
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   F                      G
 naliko koyo ndek jaman semono..

     F
 yen awan kroso padang
       G
 yen wengi kroso peteng
   F                        G
 susah seneng podo disonggo bareng..
     C
 o.. o oo..

Musik : C Em F G
        C Em F G

C               Em
 umpomo sih iso didandani..
F           G
 gawe opo golek ganti..
Am         Em
 ibarate pedote benik klambi
  F                     G
kabeh kuwi sih iso didondomi..

C               Em
 kenopo sliramu ra ngerteni..
F               G
 sing tak karepake ati..
Am             Em
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  F                          G
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

Reff :
  C                 Em
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  F                 G
 awan bengi ra ono bature..
   C            Em
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   F                      G
 naliko koyo ndek jaman semono..

     F
 yen awan kroso padang
       G
 yen wengi kroso peteng
   F                        G
 susah seneng podo disonggo bareng..
     C
 o.. o oo..

Outro : C G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# Gm G# A#
        D# Gm G# A#

D#              Gm
 umpomo sih iso didandani..
G#          A#
 gawe opo golek ganti..
Cm         Gm
 ibarate pedote benik klambi
      G#                A#
kabeh kuwi sih iso didondomi..

D#              Gm
 kenopo sliramu ra ngerteni..
G#              A#
 sing tak karepake ati..
Cm             Gm
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  G#                         A#
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

Reff :
  D#                Gm
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  G#                A#
 awan bengi ra ono bature..
   D#           Gm
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   G#                     A#
 naliko koyo ndek jaman semono..

     G#
 yen awan kroso padang
       A#
 yen wengi kroso peteng
   G#                       A#
 susah seneng podo disonggo bareng..
     D#
 o.. o oo..

Musik : D# Gm G# A#
        D# Gm G# A#

D#              Gm
 umpomo sih iso didandani..
G#          A#
 gawe opo golek ganti..
Cm         Gm
 ibarate pedote benik klambi
  G#                    A#
kabeh kuwi sih iso didondomi..

D#              Gm
 kenopo sliramu ra ngerteni..
G#              A#
 sing tak karepake ati..
Cm             Gm
 aku ngerti pancen aku sing kliru
  G#                         A#
nanging aku ojo mbok tinggal mlayu..

Reff :
  D#                Gm
 ra sanggup rasane awakku urip dewe
  G#                A#
 awan bengi ra ono bature..
   D#           Gm
 baliyo baliyo aku sih butuh tresno
   G#                     A#
 naliko koyo ndek jaman semono..

     G#
 yen awan kroso padang
       A#
 yen wengi kroso peteng
   G#                       A#
 susah seneng podo disonggo bareng..
     D#
 o.. o oo..

Outro : D# A# D#..

Chord Dinda Dewi - Pedote Benik Klambi


Lihat semua :
  • Chord Dinda Dewi
  •