Kunci Gitar Della Monica - Ojo Dadi Pecundang

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am F C E
        Am F C E

Am                  F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Am                       F
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

Reff :
           Am
 mending balik kakan wae
                       F
 rene kumpul bareng konco-koncone..
                        C
 timbang kowe mikir dek'e..
              E
 malah soyo mumet ndase..

       Am
 dilarani bola bali..
                   F
 nanging opo kuwe iseh bertahan..
                      C
 pancen kowe goblok tenan..
                   E             Am 
 mending golek tresno sing liya..an..

Musik : Am F C E

Am                  F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Am                       F
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

Reff :
        Am
 yen perjuanganmu wis ra digagas
       F
 tresnomu nggo dek'e ora terbalas
         C
 mending tinggalno..
               E
 ojo goblok mergo tresno..

         Am
 percumo wae mbok pertahanke..
                 F
 mergo dek'e wis gandeng
 karo tresno liyane
            C
 konco mung iso ngabani..
              E
 nek kowe panggah ngeyel..
           (Am)
 yo wis modaro..

Outro : Am F C E
        Am F C E
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Bb F A
        Dm Bb F A

Dm                  Bb
 ojo tau dadi pecundang..
                             F
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                A
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Dm                       Bb
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    F
putus cinta ora masalah..
      A
kowe ojo lemah..

Reff :
           Dm
 mending balik kakan wae
                       Bb
 rene kumpul bareng konco-koncone..
                        F
 timbang kowe mikir dek'e..
              A
 malah soyo mumet ndase..

       Dm
 dilarani bola bali..
                   Bb
 nanging opo kuwe iseh bertahan..
                      F
 pancen kowe goblok tenan..
                   A            (Dm)
 mending golek tresno sing liya..an..

Musik : Dm Bb F A

Dm                  Bb
 ojo tau dadi pecundang..
                             F
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                A
iseh akeh konco sing ning mburimu..

Dm                       Bb
 dadi wong ojo goblok mencinta..
                    F
putus cinta ora masalah..
      A
kowe ojo lemah..

Reff :
        Dm
 yen perjuanganmu wis ra digagas
       Bb
 tresnomu nggo dek'e ora terbalas
         F
 mending tinggalno..
               A
 ojo goblok mergo tresno..

         Dm
 percumo wae mbok pertahanke..
                 Bb
 mergo dek'e wis gandeng
 karo tresno liyane
            F
 konco mung iso ngabani..
              A
 nek kowe panggah ngeyel..
           (Dm)
 yo wis modaro..

Outro : Dm Bb F A
        Dm Bb F A
        Dm

Chord Della Monica - Ojo Dadi Pecundang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Della Monica
  •