Kunci Gitar Cinta Tashya - Janji Kari Janji

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F..Em Am Dm G C..
        F..Em Am Dm G C..

C      G
nglaleake kowe.. 
 Am         Em
aku durung biso..
  F
pisah karo kowe 
      G
roso ati durung lilo..
F
rasane atiki 
    Em        Am
ora biso ngapusi..
       F            Dm
mung kowe siji wong sing 
        G
tak tresnani..

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Int. C Dm-C 

Reff :
             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

Musik : Dm..Am..F Dm G..
        F..Em Am Dm G 
        C-Dm-Em-C..

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C   -Gm
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Reff :
-C           F
 mbiyen janjine
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..F#m Bm Em A D..
        G..F#m Bm Em A D..

D      A/C#
nglaleake kowe.. 
 Bm         F#m
aku durung biso..
  G
pisah karo kowe 
      A
roso ati durung lilo..
G
rasane atiki 
    F#m       Bm
ora biso ngapusi..
       G            Em
mung kowe siji wong sing 
        A
tak tresnani..

D      A/C#
lilo kudu lilo 
         Bm    F#m
senadyan atiku loro..
     G
sing tak tresno lungo
        A
lungane karo wong liyo..
  G
susah kowe tak kancani
         F#m      Bm
bareng penak kowe lali
       G             A        D
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Int. D Em-D..

Reff :
             G
 mbiyen janjine 
         A        D
 susah seneng dilakoni..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
          A         D
 bareng seneng kowe lali..
             G
 mbiyen janjine 
        A       D
 urip sehidup semati..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
         A         D
 janjimu mung kari janji..

Musik : Em..Bm..G Em A..
        G..F#m Bm Em A 
        D-Em-F#m-D..

D      A
lilo kudu lilo 
         Bm    F#m
senadyan atiku loro..
     G
sing tak tresno lungo
        A
lungane karo wong liyo..
  G
susah kowe tak kancani
         F#m      Bm
bareng penak kowe lali
       G             A        D   -Am
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Reff :
-D           G
 mbiyen janjine
         A        D
 susah seneng dilakoni..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
          A         D
 bareng seneng kowe lali..
             G
 mbiyen janjine 
        A       D
 urip sehidup semati..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
         A         D
 janjimu mung kari janji..

             G
 mbiyen janjine 
         A        D
 susah seneng dilakoni..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
          A         D
 bareng seneng kowe lali..
             G
 mbiyen janjine 
        A       D
 urip sehidup semati..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
         A         D
 janjimu mung kari janji..
 Bm         Em
 nanging nyatane 
         A         D
 janjimu mung kari janji..

Chord Cinta Tashya - Janji Kari Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cinta Tashya
  •