Kunci Gitar Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe

Transpose:
Intro : C E Am A
        Dm..F G..

    C          E        Am A
tak tulisne syair lagu iki..
     Dm
mung kanggo awakmu sing dadi 
F         G
kembange ati..
   E                    Am
ra ono roso liyo sing gawe seneng..
       Dm                G
mung tekamu.. sing tak enteni..

  C          E        Am A
sinare cahyo ono netramu..
     Dm
sing biso gawe adem ono
F          G
ning jero ati..
  E                      Am
katon-katone yo mung ono esemmu..
       Dm                 G
ning saben bengi.. dadi impenku..

Reff :
           C
 pengen ku nyanding kowe
     Am
 selawase uripku
          F
 senadyan akeh cobane
       C
 bakal tak perjuangne..

          C
 tulung jogonen atimu
        Am
 ojo ngeliyo tresnamu
       F
 mantepno ning ati
      G                 C
 cukupno kanggo aku selawase..

Musik : C E Am A
        Dm..F G..
        E..Am..Dm..E..

  C          E        Am A
sinare cahyo ono netramu..
     Dm
sing biso gawe adem ono
F          G
ning jero ati..
  E                      Am
katon-katone yo mung ono esemmu..
       Dm                 G
ning saben bengi.. dadi impenku..

Reff :
           C
 pengen ku nyanding kowe
     Am
 selawase uripku
          F
 senadyan akeh cobane
       C
 bakal tak perjuangne..

          C
 tulung jogonen atimu
        Am
 ojo ngeliyo tresnamu
       Dm
 mantepno ning ati
      F          G      C
 cukupno kanggo aku selawase..

           C
 pengen ku nyanding kowe
     Am
 selawase uripku
          F
 senadyan akeh cobane
       C
 bakal tak perjuangne..

          C
 tulung jogonen atimu
        Am
 ojo ngeliyo tresnamu
       F
 mantepno ning ati
      G                 F
 cukupno kanggo aku selawase..
      G         C
 hu uuuhu.. selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B D# G#m G#
        C#m..E F#..

    B          D#       G#m G#
tak tulisne syair lagu iki..
     C#m
mung kanggo awakmu sing dadi 
E         F#
kembange ati..
   D#                   G#m
ra ono roso liyo sing gawe seneng..
       C#m               F#
mung tekamu.. sing tak enteni..

  B          D#       G#m G#
sinare cahyo ono netramu..
     C#m
sing biso gawe adem ono
E          F#
ning jero ati..
  D#                     G#m
katon-katone yo mung ono esemmu..
       C#m                F#
ning saben bengi.. dadi impenku..

Reff :
           B
 pengen ku nyanding kowe
     G#m
 selawase uripku
          E
 senadyan akeh cobane
       B
 bakal tak perjuangne..

          B
 tulung jogonen atimu
        G#m
 ojo ngeliyo tresnamu
       E
 mantepno ning ati
      F#                B
 cukupno kanggo aku selawase..

Musik : B D# G#m G#
        C#m..E F#..
        D#..G#m..C#m..F#..

  B          D#       G#m G#
sinare cahyo ono netramu..
     C#m
sing biso gawe adem ono
E          F#
ning jero ati..
  D#                     G#m
katon-katone yo mung ono esemmu..
       C#m                F#
ning saben bengi.. dadi impenku..

Reff :
           B
 pengen ku nyanding kowe
     G#m
 selawase uripku
          E
 senadyan akeh cobane
       B
 bakal tak perjuangne..

          B
 tulung jogonen atimu
        G#m
 ojo ngeliyo tresnamu
       C#m
 mantepno ning ati
      E          F#     B
 cukupno kanggo aku selawase..

           B
 pengen ku nyanding kowe
     G#m
 selawase uripku
          E
 senadyan akeh cobane
       B
 bakal tak perjuangne..

          B
 tulung jogonen atimu
        G#m
 ojo ngeliyo tresnamu
       E
 mantepno ning ati
      F#                E
 cukupno kanggo aku selawase..
      F#        B
 hu uuuhu.. selawase..

Chord Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe


Lihat semua :
  • Chord Amalia Syifa
  •