Kunci Gitar Adi Jenggot - Tak Karo Liyane

Transpose:
Intro : C Am Dm G
        Em Am Dm G

C             Am
 kowe wes tak wanti wanti..
Dm              G
 ojo ninggal janji..
C                  Am
 kowe lungo nggowo kenangan..
   Dm                G
saiki teko muleh nggowo undangan..

Em              Am
 janjine.. neng kartonyono
      Dm
ucapanmu saiki malah
      G
medot tali asmoro..

Reff :
     C             Am
 tresnoku iki.. mergone ati..
     F            G
 ora bakal owah tekane pati..
    Em               Am
 saiki aku lagi neng kene..
     Dm               G        C 
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G 

C             Am
 kowe wes tak wanti wanti..
Dm              G
 ojo ninggal janji..
C                  Am
 kowe lungo nggowo kenangan..
   Dm                G
saiki teko muleh nggowo undangan..

Em              Am
 janjine.. neng kartonyono
      Dm
ucapanmu saiki malah
      G
medot tali asmoro..

Reff :
     C             Am
 tresnoku iki.. mergone ati..
     F              G
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Em               Am
 saiki aku lagi neng kene..
     Dm               G        C
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

     C             Am
 tresnoku iki.. mergone ati..
     F              G
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Em               Am
 saiki aku lagi neng kene..
     Dm               G        C
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..
     Dm         G             (C)
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

Outro : C F G

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Em Am D
        Bm Em Am D

G             Em
 kowe wes tak wanti wanti..
Am              D
 ojo ninggal janji..
G                  Em
 kowe lungo nggowo kenangan..
   Am                D
saiki teko muleh nggowo undangan..

Bm              Em
 janjine.. neng kartonyono
      Am
ucapanmu saiki malah
      D
medot tali asmoro..

Reff :
     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C            D
 ora bakal owah tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D       (G)
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

Musik : G Em Am D
        Bm Em Am D..

G             Em
 kowe wes tak wanti wanti..
Am              D
 ojo ninggal janji..
G                  Em
 kowe lungo nggowo kenangan..
   Am                D
saiki teko muleh nggowo undangan..

Bm              Em
 janjine.. neng kartonyono
      Am
ucapanmu saiki malah
      D
medot tali asmoro..

Reff :
     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C              D
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D        G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C              D
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D        G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..
     Am         D             (G)
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

Outro : G C D

Chord Adi Jenggot - Tak Karo Liyane

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Adi Jenggot
  •