Kunci Gitar Waton Genjreng - Cerito Tresnaku

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F..G..Em..Am A
        Dm..G..C..

C                   F
ademe.. ing wayah wengi..
Am                    G
kelingan kowe tau tak tresnani..
     F                      G
sing mbiyen nggawe nyamane ati..
    F                  G  (G-Am-Bbm-Bm)
lan wis nggawe lorone ati..

C                            F
duh kang mas.. ra sah dielingke..
  Am               G
ceritane aku lan kowe..
 F               G
itu semua kesalahmu..
    F                  G
ninggal lungo menduakanku..

Reff :
  F            G
 opo.. salahku iki..
        Em            Am           A
 kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari..
             Dm  
 kowe mblenjani janji..
           G                C  
 ninggalke loro ning ati.. iki..

Musik : F..Em..Dm G C C7
        F G E Am
        Dm G C..

     F                      G
sing mbiyen nggawe nyamane ati..
    F                  G
lan wis nggawe lorone ati..

C                            F
duh kang mas.. ra sah dielingke..
  Am               G
ceritane aku lan kowe..
 F               G
itu semua kesalahmu..
    F                  G
ninggal lungo menduakanku.. huu wo..

Reff :
  F            G
 opo.. salahku iki..
        Em            Am           A
 kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari..
             Dm  
 kowe mblenjani janji..
           G                C
 ninggalke loro ning ati.. iki..

   F           G
 panga..purone awakku..
            Em            Am  A
 sing wis tau.. ngelarani atimu..
            Dm
 ngopo wong tuamu..
        G                    C  A
 ra maringi restu.. katresnanku..

            Dm
 mergo wong tuaku..
(mergo wong tuamu..)
        G
 ra paringi restu.. katresnanku..
(ra maringi restu.. katresnanku..)
 F  Fm     C
  oooo.. oooo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..B..G#m..C#m C#
        F#m..B..E..

E                   A
ademe.. ing wayah wengi..
C#m                   B
kelingan kowe tau tak tresnani..
     A                      B
sing mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                  B  (B-C#m-Dm-D#m)
lan wis nggawe lorone ati..

E                            A
duh kang mas.. ra sah dielingke..
  C#m              B
ceritane aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                  B
ninggal lungo menduakanku..

Reff :
  A            B
 opo.. salahku iki..
        G#m           C#m          C#
 kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari..
             F#m 
 kowe mblenjani janji..
           B                E   
 ninggalke loro ning ati.. iki..

Musik : A..G#m..F#m B E E7
        A B G# C#m
        F#m B E..

     A                      B
sing mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                  B
lan wis nggawe lorone ati..

E                            A
duh kang mas.. ra sah dielingke..
  C#m              B
ceritane aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                  B
ninggal lungo menduakanku.. huu wo..

Reff :
  A            B
 opo.. salahku iki..
        G#m           C#m          C#
 kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari..
             F#m 
 kowe mblenjani janji..
           B                E
 ninggalke loro ning ati.. iki..

   A           B
 panga..purone awakku..
            G#m           C#m  C#
 sing wis tau.. ngelarani atimu..
            F#m
 ngopo wong tuamu..
        B                    E  C#
 ra maringi restu.. katresnanku..

            F#m
 mergo wong tuaku..
(mergo wong tuamu..)
        B
 ra paringi restu.. katresnanku..
(ra maringi restu.. katresnanku..)
 A   Am     E
  oooo.. oooo..

Chord Waton Genjreng - Cerito Tresnaku


Lihat semua :
  • Chord Waton Genjreng
  •