Kunci Gitar Veroliza - Pedot (Ora Jodo)

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm C Dm G..

     C         G
mung biso tak angen..
  Am            G             F
parasmu lan cerito sing mbien ono..
                Dm
naliko kowe lan aku..
  D                        G
sesandingan.. ngentekke wektu..

       C           G
mung biso tak impekno..
   Am         Em
gambaran masa depan..
  F     C
karo.. awakmu..
      Dm                  G
mergo dewek.. saiki wis bedo..

Reff :
        Am        Em
 sing gede pangapuramu..
        F        C
 aku ra iso neruske..
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku..
        F           C
 kabeh iki wis garisku..
     F            G      C
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..
        Am Em F C
        Dm G C..

     C         G
mung biso tak angen..
  Am            G             F
parasmu lan cerito sing mbien ono..
                F
naliko kowe lan aku..
  Dm          D            G
sesandingan.. ngentekke wektu..

       C           G
mung biso tak impekno..
   Am         Em
gambaran masa depan..
  F     C
karo.. awakmu..
      Dm        D         G
mergo dewek.. saiki wis bedo..

Reff :
        Am        Em
 sing gede pangapuramu..
        F        C
 aku ra iso neruske..
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku..
        F           C
 kabeh iki wis garisku..
     F                        G
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

        Am        Em
 sing gede pangapuramu..
        F        C
 aku ra iso neruske..
       F                    G
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Am         Em
 tulung rungokno tangisku..
        F           C
 kabeh iki wis garisku..
     F                        G
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

      Am         Em
 lilakno wae yen nyatane..
   F   G    C
 dewe ora jodo..

Outro : F G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m C#m D A
        Bm A Bm E..

     A         E
mung biso tak angen..
  F#m           E             D
parasmu lan cerito sing mbien ono..
                Bm
naliko kowe lan aku..
  B                        E
sesandingan.. ngentekke wektu..

       A           E
mung biso tak impekno..
   F#m        C#m
gambaran masa depan..
  D     A
karo.. awakmu..
      Bm                  E
mergo dewek.. saiki wis bedo..

Reff :
        F#m       C#m
 sing gede pangapuramu..
        D        A
 aku ra iso neruske..
       D                    E
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        F#m        C#m
 tulung rungokno tangisku..
        D           A
 kabeh iki wis garisku..
     D            E      A
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

Musik : F#m C#m D A
        F#m C#m D..
        F#m C#m D A
        Bm E A..

     A         E
mung biso tak angen..
  F#m           E             D
parasmu lan cerito sing mbien ono..
                D
naliko kowe lan aku..
  Bm          B            E
sesandingan.. ngentekke wektu..

       A           E
mung biso tak impekno..
   F#m        C#m
gambaran masa depan..
  D     A
karo.. awakmu..
      Bm        B         E
mergo dewek.. saiki wis bedo..

Reff :
        F#m       C#m
 sing gede pangapuramu..
        D        A
 aku ra iso neruske..
       D                    E
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        F#m        C#m
 tulung rungokno tangisku..
        D           A
 kabeh iki wis garisku..
     D                        E
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

        F#m       C#m
 sing gede pangapuramu..
        D        A
 aku ra iso neruske..
       D                    E
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        F#m        C#m
 tulung rungokno tangisku..
        D           A
 kabeh iki wis garisku..
     D                        E
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

      F#m        C#m
 lilakno wae yen nyatane..
   D   E    A
 dewe ora jodo..

Outro : D E A..

Chord Veroliza - Pedot (Ora Jodo)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Veroliza
  •