Kunci Gitar Sombat Sambat ft. Mayratri - Ora Jodo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am Em F C
        Dm G Fm..G..

C       G
ono cerito.. 
    Am        G
yen sliramu duwe roso
  F              C         G
nanging ngopo ra tok ungkapno..

  C      G
wayah mbiyen.. 
  Am              G
tekoku mung tok sepelekke..
    F       G       C G
gematiku ra ono walese..

C      G           Am     G
mas.. aku pancen duwe.. roso..
     F      G            C  G
ngapuranen aku yen ra crito..
  C    G          Am        G
mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
      F       G           C  C7
mergo aku wes ono seng nduwe..

Reff :
                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi..
                      C G/B Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C  C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu..
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C
 mugo iso lekas layu..

 Dm                Am       
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     F          G         C
 aku lan koe raiso dadi siji..

Musik : Dm E Am A
        Dm G Gm C
        F..Fm..G….

C      G           Am     G
mas.. aku pancen duwe.. roso..
     F      G            C G
ngapuranen aku yen ra crito..
  C    G          Am        G
mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
      F       G           C  C7
mergo aku wes ono seng nduwe..

Reff :
                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      C G/B Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C   C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C  C7
 mugo iso lekas layu..

                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      C G/B Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C  C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C
 mugo iso lekas layu..

 Dm                Am       
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     F          G         C
 aku lan koe raiso dadi siji..
     F          G       C
 aku lan koe raiso dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#m G#m A E
        F#m B Am..B..

E       B
ono cerito.. 
    C#m       B
yen sliramu duwe roso
  A              E         B
nanging ngopo ra tok ungkapno..

  E      B
wayah mbiyen.. 
  C#m             B
tekoku mung tok sepelekke..
    A       B       E  B
gematiku ra ono walese..

E      B           C#m    B
mas.. aku pancen duwe.. roso..
     A      B            E  B
ngapuranen aku yen ra crito..
  E    B          C#m       B
mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
      A       B           E  E7
mergo aku wes ono seng nduwe..

Reff :
                    A          B
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi..
                      E B/D# C#m
 nanging bedo ro sak iki..
                F#m
 aku ono sing duwe..
        B                E  E7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 A             B
 pancen iki salahku.. udu salahmu..
                 E    B/D#        C#m
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            F#m         B
 roso tresnaku.. sing wingi
                  E
 mugo iso lekas layu..

 F#m               C#m      
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     A          B         E
 aku lan koe raiso dadi siji..

Musik : F#m G# C#m C#
        F#m B Bm E
        A..Am..B….

E      B           C#m    B
mas.. aku pancen duwe.. roso..
     A      B            E  B
ngapuranen aku yen ra crito..
  E    B          C#m       B
mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
      A       B           E  E7
mergo aku wes ono seng nduwe..

Reff :
                    A          B
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      E B/D# C#m
 nanging bedo ro sak iki..
                F#m
 aku ono sing duwe..
        B                E   E7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 A             B
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 E    B/D#        C#m
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            F#m         B
 roso tresnaku.. sing wingi
                  E  E7
 mugo iso lekas layu..

                    A          B
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      E B/D# C#m
 nanging bedo ro sak iki..
                F#m
 aku ono sing duwe..
        B                E  E7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 A             B
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 E    B/D#        C#m
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            F#m         B
 roso tresnaku.. sing wingi
                  E
 mugo iso lekas layu..

 F#m               C#m      
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     A          B         E
 aku lan koe raiso dadi siji..
     A          B       E
 aku lan koe raiso dadi siji..

Chord Sombat Sambat ft. Mayratri - Ora Jodo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mayratri
  • Chord Sombat Sambat
  •