Kunci Gitar Slow On Official - Ikhlas Nompo

Transpose:
Intro : C..
        F G Em Am Dm..G..
        F G Em Am Dm..G..

   C     G         Am
mbiyen koe tau singgah
   G        F
mbiyen tau ono
     C       Dm      G
ning awakmu ora.. betah..

 C    G         Am
opo koe ra ngelingi
 G            F
ora ngrumangsani
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F     C      Dm   G
aku ikhlas.. koe lungo..

*)
    F          G
koe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                G
mugo wae koe ra entuk karmane..

Reff :
        C      G
 tak tompo loroku
        Am      G
 tak trimo lungamu
     F            C
 senadyan tresno iki
      Dm        G
 isih ono ning ati..

        C       G
 tak ikhlaske wae
     Am       G
 koe karo liyane
      F           C  
  senadyan du jodone
     Dm         G         C
 aku ro koe ra iso didadekke..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

 C    G         Am
opo koe ra ngelingi
 G            F
ora ngrumangsani
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F     C      Dm   G
aku ikhlas.. koe lungo.. ooo..

*)
    F          G
koe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                G
mugo wae koe ra entuk karmane..

Reff :
        C      G
 tak tompo loroku
        Am      G
 tak trimo lungamu
     F            C
 senadyan tresno iki
      Dm        G
 isih ono ning ati..

        C       G
 tak ikhlaske wae
     Am       G
 koe karo liyane
     F           C  
 senadyan du jodone
     Dm         G         C   B
 aku ro koe ra iso didadekke..

[Overtune]
    A          B
koe ora ngrasakke..
    G#m           C#m
opo sing tak rasakke
       F#m               B
mugo wae koe ra entuk karmane..

Reff :
        E      B
 tak tompo loroku
        C#m     B
 tak trimo lungamu
     A            E
 senadyan tresno iki
      F#m       B
 isih ono ning ati

        E       B
 tak ikhlaske wae
     C#m      B
 koe karo liyane
     A           E 
 senadyan du jodone
     F#m        B         E
 aku ro koe ra iso didadekke..
         F#m          B
 cen wis garise.. eee eee.. he he..

 (Gusti kulo ikhlas..)
                  A B E..
 kudu tak ikhlaske..

Chord Slow On Official - Ikhlas Nompo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Slow-On Official
  •