Kunci Gitar Septian Begug - Wonogiri Ninggal Cerito

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C G Am Em
        F..G….

  C            Em
kowe mbiyen kondo tresno
     F           G
jare ra bakal ngeliyo..
   C            Em
janji bareng sampek tuo
        F         G
ning nyatane kowe lungo..

F      G
 opo kurang percoyo..
Em        Am
 gedene roso tresno..
F            G           C..-Am G….
 nganti kowe ninggalke roso..

Reff :
  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
            Dm        G          C
 ngambrukno cagakku nuruti kabeh karepmu..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

Musik : C-Bm-Am-G-F-G F G
        Em-Dm-C-Bm-Am-Bm Am
        F G C..
            (tarik sis.. semongko..)

F           G
 opo kurang percoyo..
Em        Am
 gedene roso tresno..
F            G           C
 nganti kowe ninggalke roso..

F          G
 kabeh wis tak wehno..
Em         Am
 kabeh wis tak cubo..
F         G          C..-Am G….
 nanging aku kurang opo..

Reff :
  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Dm         G        C
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

  F          G           Em       Am
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Dm         G        C
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      F              G
 kowe sing nggawe janji..
      Em              Am
 kowe ugo sing mblenjani..
          Dm             G           C
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..
          Dm             G          (C)
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

Outro : C -Bm -Am -G C..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : F C Dm Am
        Bb..C….

  F            Am
kowe mbiyen kondo tresno
     Bb          C
jare ra bakal ngeliyo..
   F            Am
janji bareng sampek tuo
        Bb        C
ning nyatane kowe lungo..

Bb     C
 opo kurang percoyo..
Am        Dm
 gedene roso tresno..
Bb           C           F..-Dm C….
 nganti kowe ninggalke roso..

Reff :
  Bb         C           Am       Dm
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
            Gm        C          F
 ngambrukno cagakku nuruti kabeh karepmu..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm             C           F
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

Musik : F-Em-Dm-C-Bb-C Bb C
        Am-Gm-F-Em-Dm-Em Dm
        Bb C F..
             (tarik sis.. semongko..)

Bb          C
 opo kurang percoyo..
Am        Dm
 gedene roso tresno..
Bb           C           F
 nganti kowe ninggalke roso..

Bb         C
 kabeh wis tak wehno..
Am         Dm
 kabeh wis tak cubo..
Bb        C          F..-Dm C….
 nanging aku kurang opo..

Reff :
  Bb         C           Am       Dm
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Gm         C        F
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm             C           F
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

  Bb         C           Am       Dm
 alun-alun giri krida bakti wonogiri..
           Gm         C        F
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm             C           F
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..
          Gm             C          (F)
 ra nyono ra ngiro saiki karo wong liyo..

Outro : F -Em -Dm -C -F..

Chord Septian Begug - Wonogiri Ninggal Cerito

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Septian Begug
  •